Curiozitati

Scandalos, sfidator, monstruos. Cum a raspuns Gheorghe Dinca la intrebarea: “le-ai ucis pe Alexandra si pe Luiza?” Raspunsul i-a lasat masca pe anchetatori 

Publicat: 09 aug. 2019
9

Apar noi informatii referitoare la arestarea lui Gheorghe Dinca. Bogdan Alexandru, cel care a fost aparatorul din oficiu al criminalului, a dezvaluit cum s-a comportat acesta in primele doua zile, iar detaliile sunt socante.

Gheorghe Dinca nu a recunoscut nimic, timp de doua zile, chiar daca a purtat discutii prelungite cu avocatul sau. Nu putea sa relateze faptele pe care le-a savarsit, spune avocatul, intrand intr-un adevarat ”blocaj”. Dinca le spunea anchetatorilor ca nu se poate gandi si ca nu se poate concentra, apoi le cerea acestora sa il lase in pace fiindca a pierdut ”firul”.

”Nu a recunoscut nimic timp de doua zile, in ciuda discutiilor pe care le-a avut cu mine. In fine, pot sa va spun ca a avut reale probleme in a relata faptele savarsite. A avut un blocaj in timpul audierii in care spunea ”nu mai pot gandi, nu ma mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente in care spunea ”lasati-ma sa ma gandesc, am pierdut firul, nu mai pot sa va spun ce voiam sa va spun”, a subliniat aparatorul din oficiu al criminalului la Romania TV.

”S-a enervat o singura data, in primele zile”

Conform avocatului Bogdan Alexandru, Gheorghe Dinca s-a enervat o singura data, iar asta s-a intamplat atunci cand anchetatorii il intrebau daca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Dar, totodata, avocatul a dezvaluit si cum l-a perceput pe criminal. Era ”un tip robust, puternic mental, ingandurat si foarte atent la ce spune”.

”Prima data l-am vazut cum statea pe o banca si nu dorea sa vorbeasca! Apoi, incet, am inceput sa comunicam. Pot spune despre el ca l-am perceput ca pe un tip robust, puternic mental, ingandurat si foarte atent la ce spune. S-a enervat o singura data, in primele zile, in care anchetatorii il puneau sa recunoasca ca le-a ucis pe fete. Atat, pentru ca nu voia sa spuna nimic”, a mai spus Bogdan Alexandru.
 

Adauga un comentariu