Actualitate

Scandalos. Un deputat a confiscat Pasajul Nicolina si Gara Internationala – FOTO

Publicat: 17 apr. 2016

@ Un parlamentar al Iasului a pus mana pe doua zone intens circulate din oras @ Desi a incalcat flagrant legea, si-a permis sa-si faca de cap fara sa fie luat la intrebari @ Imaginile sunt de-a dreptul scandaloase, mai ales ca nu este prima data cand acesta isi bate joc de locurile publice 

Situatie de-a dreptul scandaloasa la nivelul Iasului. Dupa ce a ajuns sa mituiasca sub forma unor cadouri mascate iesenii, un deputat incalca din nou legea. Candidat la functia de primar al Iasului, acesta cauta cu disperare sa castige capital electoral prin orice mijloace. A ajuns chiar sa monteze si bannere in zone intens circulate, fara a avea nici cel mai mic aviz din partea autoritatilor locale. Desi ii trebuie un astfel de aviz pentru a monta un afis in zone publice, deputatul Viorel Blajut nu recurge la asa ceva. Prefera sa incalce legea si sa-si promoveze imaginea prin orice mijloace, chiar daca acestea nu sunt tocmai legale. Blajut si-a montat un banner de toata frumusetea tocmai pe pasajul din Nicolina, intr-un loc vizibil pentru conducatorii auto. Practic, soferii care tranziteaza bulevardul Nicolae Iorga puteau zari foarte bine bannerul cu Blajut, in care acesta le cerseste practic sustinerea pentru candidatura la primarie. Numai ca ideea lui Blajut nu a durat prea mult. Autoritatile locale s-au sesizat si au dispus inlaturarea afisului respectiv.

Citeste si: Incalcare grava a legii! Caz penal in folosirea datelor personale ale iesenilor de catre Viorel Blajut

Culmea, Blajut nu s-a limitat doar la bannere, ci a recurs si la statii de autobuz. Ieri, un autocar cu insemnele sale a stationat in statia de la Gara Internationala, obligand soferii mijloacelor de transport in comun sa opreasca intr-un loc intens circulat, doar pentru a permite calatorilor sa coboare. Pentru a castiga voturi, deputatul Viorel Blajut recurge la tot felul de situatii. A ajuns chiar sa colecteze ilegal datele cu caracter personal ale iesenilor, care sunt prelucrate sub acoperirea unei tombole organizate de acesta. Conform legii, oricine foloseste astfel de date trebuie desemnat ca operator printr-un act normativ de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ceea ce nu s-a intamplat in cazul campaniei lui Viorel Blajut. Deputatul a dat startul aceastei campanii inca din data de 20 martie, atunci cand a inceput sa imprastie în casutele postale ale iesenilor mii de pliante. Viorel Blajut nu a fost singurul care a ramas fara banner. Si indepedentul Andrei Postolache s-a trezit ca trebuie sa inlature bannerul montat aiurea in Parcul Copou. Sambata trecuta, Postolache era in parc, unde strangea semnaturi pentru sutinerea candidaturii sale. Numai ca politistii locali l-au somat sa dea jos un banner ce inconjura foisorul din apropiere, pentru ca acesta nu avea niciun fel de aviz.

Comentarii
  • Toti liderii de partide din Iasi sunt ti.ga.ni! Alt ti.gan pe nume Petru Movila, a inceput campania, ieri o caravana condusa tot de un ti.gan, umbla prin targ cu moaca lui marca Glodenii Gandului! Mai nenorocitule, sluga de doi bani a lui Danut Prisecariu, tu nu vezi ca esti doar o marioneta, iar Dan Carlan are patru gealati in PMP, tinerii ti.ga.ni Adrian Acostoaie-TEPAR DE MESERIE, Costi Neagu soferul personal a lui Dan Carlan, Buiceag cel mai incapabil director de deconcentrate si RASPOPITUL IONEL URSANU batut de DUMNEZEU pentru cinismul care-l caracterizeaza! Cealalta jumatate a PMP e condusa de betivul de Marius Spanu! Ai sa ajungi carutas ba Movila la…… la Glodenii Gandului!

Adauga un comentariu