Actualitate

Scandalul carnii de pui INFESTATE: Iustin Paraschiv, cel mai tanar milionar al Romaniei, s-a PREDAT Politiei

Publicat: 09 nov. 2013
1

Cel mai tanar milionar al Romaniei a ajuns dupa gratii. Iustin Paraschiv s-a predat sambata dimineata la arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost emis pe numele lui un mandat de arestare.

Iustin Paraschiv, cel mai tanar milionar din tara, a ajuns in spatele gratiilor. La 6 ore dupa ce, pe numele lui, a fost emis mandat de arestare, Paraschiv, insotit de avocatii sai, a venit sa se predea, potrivit Romania TV.

El a ajuns in arestul Politiei Capitalei, urmand sa execute cele 29 de zile pentru care a primit mandatul de arestare. Iustin Paraschiv este acuzat de evaziune fiscala, el cauzand un prejudiciu de 10 milioane de euro in scandalul carnii de pui infestata cu salmonella.

Iustin Paraschiv este actionar in 11 firme. A intrat in afaceri in anul 2000, alaturi de parintii sai care aveau un abator si o carmangerie. Dupa numai un an si-a deschis propria firma, iar la doar 23 de ani a facut primul milion de euro profit.

Comentarii
  • Nu v-ati intrebat de ce in acst caz se duce o lupta pentru desfiintarea fermei de pui,zilnic?Nu v-ati intrebat de ce in multe alte cazuri nu vor sa arate pe cei care ne mint,ne fura si nici nu li se spune numele?Concurenta e mare si poate distruge urgent o afacere prin reclama negativa. Puii congelati si adusi in vagoane din strainatate abia asteapta sa fie mancati de noi,cu comisioanele de rigoare.Puii din satele romanesti au fost omorati precum ca ar avea gripa aviara. De ce sa avem noi mancarea noastra,iar ei sa nu aiba cui s-o vanda?

Adauga un comentariu