Cancan ultimă oră

Scandalul continuă! Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Publicat: 11 nov. 2020
Scandal între Oana Zăvoranu și Oana Roman
Scandal între Oana Zăvoranu și Oana Roman

Se pare că războiul divelor din showbiz nu se sfârșește prea curând. Mai exact, scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu pare a fi departe de final. Dacă Oana Zăvoranu o critica în urmă cu câteva zile pe Oana Roman, acum i-a venit rândul soției lui Marius Elisei. Oana i-a trimis un mesaj subtil brunetei pe rețelele de socializare.

Scandalul continuă! Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Deja se știe că Oana Zăvoranu nu este o persoană subtilă, și spune întotdeauna ce gândește. Vedeta a lansat în urmă cu câteva zile numeroase critici la adresa Oanei Roman, cea care a jignit-o spunând că este ”Mult prea agresivă, brânză bună în cel mai prost burduf de câine”. Ei bine, această declarație a enervat-o la culme pe divă, motiv pentru care a făcut un pamflet cu Oana Roman și i-a dat și o poreclă. „A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare.

Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. 😂 O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. 🐷 Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place deloc de ea. 🐽😂, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Recent, Oana Roman a postat și ea un mesaj în mediul online, iar mulți dintre fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva îi este adresat Oanei Zăvoranu. Oana Roman a distribuit un text în rime, scris de Flick. „Dacă ai medita mai bine, atunci ai realiza, firește, că oamenii urăsc la tine exact ceea ce le lipsește”, acesta este mesajul distribuit de Oana Roman pe Instagram. Alături de mesaj, Oana Roman a scris că este de acord cu textul.

Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor din România

De când Pepe a anunțat că va divorța, Oana a ieșit la atac. Actrița nu se sfiiește să spună lucrurilor pe nume,așa că nu s-a ascuns să le critice pe marile influencerițe din România. Oana nu se mai oprește din a lansa săgeți în mediul online, adresate fie Oanei Roman, fie la adresa influencerițelor din țară.

Adauga un comentariu