Magazin

Scandalul dintre eleva de la „George Enescu” si profesorul de religie ia o turnura interesanta

Publicat: 29 iun. 2012
1

Daiana, eleva de la Liceul ”George Enescu”, care sustine ca a avut o relatie cu profesorul de religie, Florin Grigore, a inceput sa dea din colt in colt.

In timp ce in fata camerelor sustine ca s-a iubit cu profesorul de religie si ca are dovezi care sa-i sustina varianta, in spatele lor, fata a schimbat foaia. Aseara dupa emisiunea Cancan TV, Daiana si Forin au avut o discutie fata in fata, pentru prima data de cand au avut scandalul.

Intr-un colt intunecat, fara sa stie ca sunt filmati, profesorul insurat si eleva lui au vorbit despre intregul scandal sexual. Dialogul celor doi a fost surprins de jurnalisti, iar din discutie reiese ca fata ar vrea sa renunte la intreaga poveste, insa nu ar vrea sa-si pateze imaginea.

”Uita-te in ochii mei. Eu stiu adevarul. Stiu ca tatal tau te-a pus sa faci asta. Tu stii despre ce vorbesc”, i-a spus profesorul fetei, fata de care nu a fost lipsit de gesturi tandre, a atins-o pe umeri.

”Eu am facut asta din cauza lui Vali. Si acum ce pot sa fac? Am fost la politie… si eu ce spun? Sa ma fac de c***t ca am mintit? Nu am mintit”, i-a replicat Daiana.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu