Cancan

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă. Actorul a cedat și a dat cărțile pe fata

Publicat: 15 oct. 2020
Andreea Antonescu si George Burcea la emisiunea Ferma
Scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă. După ce fosta colegă de trupă a soției sale a făcut mai multe comentarii acide la adresa sa, Burcea a cedat și a dat cărțile pe fata.

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă. După ce fosta colegă de trupă a soției sale a făcut mai multe comentarii acide la adresa sa, Burcea a cedat și a dat cărțile pe fata. Cei doi sunt concurenți în reality-ul “Ferma. Orășeni vs. Săteni” difuzat pe PRO TV.

George Burcea i-a răspuns Andreei Antonescu pe o rețea de socializare.

George Burcea continua scandalul cu Andreea Antonescu

Actorul consideră că fosta colega de trupă a Andreei Bălan nu este corecta și nu are demnitate.

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală..Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de iubitul său).. Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a scris George.

Andreea Antonescu a început scandalul cu George Burcea în emisiunea “Ferma. Orășeni vs. Săteni”

În emisiunea „Ferma”, Andreea Antonescu a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan și a făcut declarații acide la adresa acestuia.

„Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat că pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea.

A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a spus solista.

S-au propus unul pe altul când a fost vorba de imunitate

Cei doi concurenți s-au nominalizat reciproc, în momentul în care au fost întrebați cine nu merită imunitate. Pe lângă acest lucru, Geroge și Andreea nu s-au putut opri la discuțiile din cadrul emisiunii și au început scandalul aruncandu-si tot felul de cuvinte dure.

„Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (n.r. s-a automenționat, atunci când Andreea Antonescu a vorbit despre persoana care nu merită imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?” a spus George Burcea.

Cântăreaţa a ținut să îi răspundă imediat fostului soț al Andreei Bălan și chiar a susținut că el a nominalizat-o cu zâmbetul pe buze.

Adauga un comentariu