Sport

Scantei un discutiile dintre Steaua si MApN. „Nu vrem sa negociem nimic”

Publicat: 15 dec. 2014

Conducerea Stelei a fost înstiintata de catre George Boroi, presedintele Clubului Sportiv, ca este asteptata la discutii, dar nu se stie deocamdata si când se va produce aceasta întâlnire. Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor, a replicat ca altele sunt prioritatile ros-albastrilor în acest moment. Echipa de fotbal a Stelei nu mai poate folosi iar marca, începând de luni, 15 decembrie, dar oficialii gruparii din Ghencea nu se grabesc sa se puna la masa tratativelor cu reprezentantii MApN.

Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor, a spus ca a fost înstiintat de catre George Boroi, omologul sau de la CS, ca sunt asteptati la discutii. „Noi nu vrem sa negociem cu Armata, sper sa fie o întelegere. Daca nu, atunci vom pune în aplicare decizia Înaltei Curti”, a spus Valeriu Argaseala.

Oficialul trupei din Ghencea a subliniat însa ca altele sunt problemele majore ale ros-albastrilor în aceste zile. „În momentul de fata, prioritate au contractele jucatorilor aflate la scadenta. Noi vrem sa prelungim angajamentele acestora. În cazul în care nu ne vom întelege, vom vedea ce jucatori vom transfera, pentru ca ne dorim o echipa puternica, capabila sa câstige toate trofeele pe plan intern, dar si sa se califice în UEFA Champions League, în editia viitoare”, a opinat Argaseala.loading...

Adauga un comentariu