Sport

Scapă cine poate! Încă un fotbalist de la Dinamo și-a făcut bagajele și a plecat. Mesajul formulat

Publicat: 07 ian. 2021
Abdoulaye Ba a anunțat în mod oficial că părăsește formația antrenată de Ionel Gane.
Abdoulaye Ba

Abdoulaye Ba, stoperul senegalez al echipei Dinamo, a anunțat în mod oficial că părăsește formația antrenată de Ionel Gane.
Fostul fundaș de la FC Porto nu a mai rezistat în hasoul care domnește la gruparea patronată de spaniolul Pablo Cortacero și a ales să plece din Ștefan cel Mare. Fost jucător în Liga Campionilor cu gruparea portugheză, Abdoulaye Ba (1,97 m) a evoluat în doar trei partide pentru „câini”, iar în mesajul său de despărțire scris pe Instagram le-a mulțumit tuturor de la Dinamo, dar nu și conducătorilor care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

Abdoulaye Ba, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo

„În urmă cu patru luni am ajuns la Dinamo și acum e timpul să pun punct. Vreau să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și membrilor staff-ului, alături de care am petrecut fiecare zi, antrenament după antrenament, angajaților clubului și fanilor din DDB care m-au susținut și m-au respectat din prima zi.
Mi-aș fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, ajutând echipa. Vă îmbrățișez pe toți «câinii roșii» și vă voi purta mereu în inimă”, a scris senegalezul pe contul său de Instagram.

Abdoulaye Ba a jucat trei meciuri în Liga Campionilor

În vârstă de 29 de ani, senegalezul Abdoulaye Ba a început fotbalul la nivel de seniori la FC Porto, alături de care a câștigat și campionatul în Portugalia, în sezonul 2012-2013. Portughezii l-au mai împrumutat la Covilha, Coimbra, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor și 1860 Munchen, iar în 2017 a fost cedat definitiv în Spania, la Rayo, unde a evoluat și pentru Deportivo La Coruna.
În 2013, când Porto lua campionatul, Ba, fundaș de 1,97 m, era cotat la trei milioane de euro. Atunci, Ba a prins 21 de meciuri pentru Porto, dintre care trei în Liga Campionilor.

12.261 de membri sunt în programul DDB

Suporterii din programul DDB, singurii care au virat bani către jucătorii lui Dinamo, în condițiile promisiunilor deșarte ale lui Pablo Cortacero, au făcut anunțul intrării într-o nouă etapă a proiectului. Fanii sunt pe cale să perfecteze două parteneriate care vor aduce în bugetul clubului aproape un milion de euro anual.

„Următorul nivel: parteneriat strategic pentru DDB. Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în atentția marilor branduri internaționale! Prima veste bună a anului. Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel parteneri strategici ai DDB”, se arată în comunicatul suporterilor dinamoviști, publicat pe pagina de Facebook „Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo”.

Suporterii vor avea de câștigat în urma acestor parteneriate

Fără a da numele companiilor care se vor implica cu bani la Dinamo, cei din DDB au scos în evidență faptul că și suporterii vor avea de câștigat în urma acestor parteneriate.

„Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmeazș, motivele fiind lesne de înțeles. Câteva detalii acum. Cele două mari companii își vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 euro/an! Devenim din ce în ce mai puternici, așadar! În discuțiile cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională. Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar parteneretul strategic al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi un autoturism”.

12.261 de membri sunt în programul DDB în acest moment
3.891.201 de lei este suma pe care suporterii au virat-o în conturile clubului Dinamo

Adauga un comentariu