Remedii naturiste

Scapa de paraziti si excesul de greutate cu doua ingrediente

Publicat: 21 apr. 2015
7

Ai mereu pofta de ceva dulce si te ingrijoreaza? Ei bine, nu esti singura. V-ati intrebat vreodata de ce unii oameni au o pofta cronica de dulce? Ar putea fi dependenta, dar s-ar putea sa fie si altceva, ca de exemplu, stresul sau parazitii.

Consumul excesiv de zahar
contribuie la acumularea de mucus in exces in organism. Excesul de mucus este o baza excelenta pentru bacterii si fungi, oferind conditii excelente pentru multiplicare si reproducere. Parazitii prospera si ei de pe urma excesului de mucus si-ti fura energia. Ceea ce este chiar mai rau, cu cat ai mai multa grasime, cu atat o duc mai bine si parazitii.

Cele mai bune remedii din bucatarie pentru oxiuri, giardia si alti paraziti intestinali

Daca esti in cautarea unui remediu impotriva parazitilor, natura iti vine in ajutor cu doua ingrediente simple, dar puternice: seminte organice de in si cuisoare. Ai nevoie de 100 g seminte de in si 10 g cuisoare.

5 plante care tin parazitii la distanta

Mod de preparare si administrare

Se macina ingredientele intr-o rasnita de cafea. Luati 2 linguri de pulbere in fiecare dimineata, timp de 3 zile. Puteti sa dizolati pulberea intr-un pahar cu apa calda, purificata.

Fa o pauza de 3 zile si se repeta tratamentul. Intreaga procedura dureaza 30 de zile. Repetati tratamentul de cateva ori pe an pentru a tine parazitii departe.

4 boli transmise de paraziti intestinali 

Adauga un comentariu