Magazin

Scapati de buruieni in mod natural! Iata de ce aveti nevoie! E la indemana fiecaruia iar rezultatul este garantat!

Publicat: 18 mart. 2016

Primavara s-a instalat deja. O confirma primele floricele aparute firav prin colturi de gradini mirosind inca a iarna. Ce facem insa cu buruienile care, din pacate, vin la pachet cu vestitorii primaverii si ne dau batai de cap tot anul, pana la aparitia brumei reci de toamna?

Solutii exista nenumarate. Ce-ar fi insa sa renuntam la toxicele si costisitoarele erbicide si sa utilizam o metoda naturala, dar extrem de eficienta?

Preparati o solutie naturala pentru care aveti nevoie doar de sare si otet: 3,8 litri de otet si o jumatate de pahar de sare.

Amestecati bine! Puteti adauga, optional, cateva picaturi de detegent lichid de orice tip. Acesta va face ca picaturile de solutie sa se lipeasca de buruieni.

Solutia este eficienta daca este aplicata pe buruieni in zile calduroase. Este foarte important, de asemenea, sa nu ploua in urmatoarele 24 de ore.

IMPORTANT: Solutia ucide toate plantele cu care intra in contact, de aceea aplicarea trebuie facuta cu precautie. De asemenea, ea distruge si substante nutritive din sol, de aceea este indicat sa fie folosita pe drumuri de acces, poteci etc.

Se recomanda folosirea unui otet mai tare, de 15-20 %. Daca folositi unul mai slab, procedura va trebui sa fie repetata de cateva ori pana la eliminarea totala a buruienilor.loading...

Comentarii
  • Adica erbicidele sunt toxice iar soluția voastră este buna pt. ca distruge substanțele nutritive din sol. Macar erbicidele sunt selective si volatile in timp.
    Ziaristilor, sunteți deștepți ca oaia care se **** in lapte.
    Daca vrei ecologic, pune mana pe sapa.

Adauga un comentariu