Actualitate

Scenariu de neimaginat! Laura Codruta Kovesi ar putea ajunge la Cotroceni

Publicat: 21 iun. 2018

O informatie de ultima ora pare sa faca furori in randul opiniei publice. Laura Codruta Kovesi ar putea ajunge la Cotroceni. Potrivit scenariului lansat de jurnalistul Dan Andronic, presedintele Klaus Iohannis i-ar pregati un scaun ''caldut'' Laurei Codruta Kovesi la Cotroceni, pe functia de consilier prezidential. Postul nu este ales intamplator, acesta ii asigura imunitatea pe care actuala sefa a DNA o cauta cu disperare. 

 

Laura Codruta Kovesi se lupta cu ultimele puteri inainte de a fi zburata din functie pentru a pune mana pe cei 300.000 lei de la jurnalistii Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis stie foarte clar ca trebuie sa semneze decretul si a tot incercat diverse solutii pentru a-i gasi si pentru a-i asigura un post si un viitor sefei DNA – un viitor care sa insemne altceva decat un post in strainatate pentru ca, cel putin pe termen scurt, Laura Codruta Kovesi are nevoie de imunitate. Ultima varianta care se discuta este ca Laura Codruta Kovesi sa devina consilier prezidential, ceea ce automat inseamna rang de ministru si formal si informal imunitate pentru ca dupa cum stiti ministrii nu pot fi anchetati decat cu acordul presedintelui", a spus Andronic.

 loading...

Adauga un comentariu