Coronavirus

Scenariul sumbru, lansat de medicul Streinu Cercel, cu privire la COVID-19

Publicat: 18 oct. 2020
Profesorul Adrian Streinu Cercel
Profesorul Adrian Streinu Cercel

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel lansează un scenariu cutremurător cu privire la finalul epidemiei de SARS-CoV-2 în România.

Streinu-Cercel afirma că pandemia nu va înceta până în 2023. Întrebat, în conferința comună cu Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, în care s-a anunțat candidatura sa la parlamentare pe lista PSD, dacă-și menține această afirmație, răspunsul a fost: ”Categoric, da”.

”Am mai spus și poate se și reține că, de la o persoană infectată, în decursul a patru zile alte trei persoane vor fi infectate, după alte patru zile, alte 9 persoane vor fi infectate, după alte patru zile, încă 27 de persoane. Deci de la o persoană infectată, în curs de 12 zile, vom avea 40 de persoane infectate. Din acest moment, faceți un calcul simplu și vedeți în cât timp toată populația României ajunge să treacă toată prin infecție. Ca atare, fiind un virus cu răspândire relativ lentă și nu unul cu răspândire rapidă precum cel rujeolos, care are un nivel de infecțiozitate de peste 95%, nu funcționează sistemul de protecție la nivel de turmă și, ca atare, se va întinde pe 2 ani de zile. Suntem în 2020, mai puneți 2021-2022 și abia în 2023 s-ar putea să respirăm ușurați”. a explicat Streinu-Cercel.

Despre testarea în masă, Streinu-Cercel spune că ”trebuie făcută, nu vom reuși să depășim cu ușurință pandemia fără testare”.

Mesaj transmis de medicul Streinu Cercel

Medicul Adrian Streinu – Cercel a transmis un mesaj ferm în ceea ce privește pandemia de COVID-19 și legislația implementată.

„Pe noi pandemia ne-a găsit total descoperiți. Când am spus că nu avem lege pentru carantină nu s-a auzit! A trebui să treacă câteva luni ca să auzim de legea penrtu carantină! Vă aduceți aminte? Deci nu trebuie să se mai întâmple așa ceva! Vom scăpa de pandemia asta, cu siguranță. Câți dintre noi… nu știu să vă spun, dar vom scăpa de ea!

Vor veni și celelalte generații care trebuie să fie și ele protejate și să știe din timp ce au de făcut. Noi am scris legislația acum, pe genunchi! Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieșit. Multe, puține, nu asta e problema. Important e că acum avem ce să utilizăm și trebuie pus în practică!”, a spus Adrian Streinu – Cercel.

Comentarii
  • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

Adauga un comentariu