Magazin

SCENE DE GROAZA intr-un magazin din America! Drogurile au rapus-o pe aceasta MAMA care a cazut la pamant inconstienta. Fetita ei speriata incearca sa o trezeasca

Publicat: 23 sept. 2016
1
Imaginile au fost surprinse intr-un magazin din Massachusetts, SUA. O fetita in varsta de 2 ani incearca cu disperare sa isi trezeasca mama, care zace inconstienta pe podeaua magazinului, chiar printre rafturile cu jucarii. Fetita, care plange in hohote, o trage de mana si de fata  pe mama, in speranta ca aceasta isi va reveni. Paramedicii ajunsi la fata locului i-au administrat femeii in varsta de 36 de ani  doua doze de Narcan, un drog care anihileaza efectele supradozelor de opium si heroina.

Citeste si: Pensionarii TRAFICANTI! Aveau peste 100kg de DROGURI

Fetita, care plange in hohote, o trage de mana si de fata  pe mama, in speranta ca acesta isi va reveni. Paramedicii ajunsi la fata locului i-au administrat femeii in varsta de 36 de ani  doua doze de Narcan, un drog care anihileaza efectele supradozelor de opium si heroina.Acestia au declarat ca in geanta femeii au gasit resturi de  droguri.Cand si-a revenit, femeia a negat ca s-ar fi drogat si a spus ca a adormit, din cauza oboselii. Aceasta a refuzat sa fie dusa la spital.Din pacate aceste scene dramatice sunt foarte des intalnite de paramedici si de politisti.Fetita se afla acum in custodia serviciilor sociale. cestia au declarat ca in geanta femeii au gasit resturi de  droguri. Cand si-a revenit, femeia a negat ca s-ar fi drogat si a spus ca a adormit, din cauza oboselii. Aceasta a refuzat sa fie dusa la spital. Din pacate aceste scene dramatice sunt foarte des intalnite de paramedici si de politisti. Fetita se afla acum in custodia serviciilor sociale, relateaza Daily Mail.
Adauga un comentariu