Local

Scene de groază, pe străzile din Iaşi! Bărbat, arestat preventiv pentru tentativă de omor! Acuzat de procurori că a încercat să facă moarte de om! (EXCLUSIV)

Publicat: 29 sept. 2020
Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele unui individ pentru tentativă de omor
Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele unui individ pentru tentativă de omor

Scene de groază au avut loc recent pe străzile din judeţul Iaşi! Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor! Alexandru Dănilă este acuzat de procurori că a încercat să facă moarte de om

Scene de groază, pe străzile din Iaşi! Bărbat, arestat preventiv pentru tentativă de omor! Alexandru Dănilă este suspectat de procurori că a încercat să facă moarte de om.
Astfel, marţi seară, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele lui Alexandru Dănilă. „Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Alexandru Dănilă. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat magistraţii ieşeni.

Alexandru Dănilă, suspectat că a vrut să facă moarte de om!

Ieşeanul Alexandru Dănilă a intrat recent în vizorul oamenilor legii, în urma unui incident grav. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au afirmat că, zilele trecute, individul a fost implicat într-un conflict spontan cu un cunoscut. La un moment dat, acesta ar fi lovit persoana respectivă, iar aceasta din urmă a rămas lată la pământ.
La scurt timp de la aceste scene de groază pe străzile din Iaşi, autorităţile au fost alertate. Aşadar, o persoană a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Echipaje medicale şi de Poliţie, chemate la faţa locului

După apelul la 112, la faţa locului au ajuns echipaje medicale şi de Poliţie. Victima a beneficiat de primul-ajutor. Ulterior, aceasta a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii care au tratat-o au constatat că aceasta a suferit leziuni grave, care i-au pus viaţa în pericol.
Mai apoi, oamenii leigi au demarat ancheta. Poliţiştii au ajuns, astfel, la Alexandru Dănilă. Ieşeanul a fost ridicat de anchetatori şi dus la audieri.

Ieşeanul, propus pentru arestare preventivă sub acuzaţia de tentativă de omor

În urma audierilor, Alexandru Dănilă a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore. Acesta a fost luat şi dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.
Marţi, 29 septembrie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus arestarea preventivă a individului. Acuzaţia adusă de către anchetatori: tentativă de omor. Tribunalul Iaşi a admis propunerea, dar decizia nu este definitivă. Aceasta poate fi contestată. În eventualitatea în care Alexandru Dănilă o va contesta, judecătorii Curţii de Apel Iaşi vor decide ce se va întâmpla în continuare cu acesta.

Adauga un comentariu