Actualitate

Scene de o violenta rara la Spitalul din Barlad! Doua clanuri de romi s-au luat la bataie

Publicat: 25 iul. 2018
1

Scene de o violenta rara au avut loc in aceasta dimineata la compartimentul de primire urgente a spitalului barladean. Doua clanuri de rromi au gasit de cuviinta sa isi rezolve disputele pe holurile institutiei sanitare. In cel mai scurt timp forte impresionante de ordine – jandarmi si politisti au fost prezente la fata locului pentru a restabili linistea!

Scandalul a inceput dis de dimineata cand un barbat a sunat la 112, la ora 5:40 si anunta ca trei barbati au intrat in casa si l-au luat la bataie. Agresorii au fost condusi la sectia de politie unde li s-a intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa . In timp ce acestia erau audiati, o parte a membrilor Hurmuz s-au deplasat la spital acolo unde cei din clanul Dura, mai exact doi barbati , primeau ingrijiri medicale.

Citeste si: Produse din ce in ce mai proaste in Kaufland! Supermarketul din Nicolina a fost rascolit de controale. Aveti grija la legumele expuse

La aceasta ora sunt audiate victimele si trei agresori.

sursa: BUNA ZIUA VASLUI

Comentarii
  • ei da .. romanii se bat mereu pe stadioane , in scoli (elev vs profesor , elev vs elev) .. in trafic (fiecare roman are o bata in masina) .. in politica .. in institutii publice .. in camine studentesti .. prin sate si comune .. de anul nou la Ruginoasa .. chiar si la tv se bat romanii intre ei prin diverse emisiuni ..

Adauga un comentariu