Showbiz

Scene fierbinti la „Gospodar fara pereche”! Bogdan i-a facut masaj Mariei: „Te pricepi”

Publicat: 21 nov. 2017
4

Bogdan si Maria au fost protagonistii unor scene fierbinti in emisiunea de astazi a show-ului "Gospodar fara pereche". Bogdan i-a facut primul masaj Mariei de cand cei doi formeaza un cuplu.
In timp ce ii facea masaj Mariei, Bogdan a intrebat-o pe aceasta daca a mai avut un iubit roman. Ea i-a spus ca a avut si iubiti romani si ca a avut si un iubit ungur, moment in care Bogdan a intrebat-o care e diferenta intre iubitii romani si cei unguri. "Sa stii ca nu e diferenta deloc", a raspuns ea. 

"Te pricepi", i-a spus Maria lui Bogdan, vadit impresionata de masajul acestuia. "Ai mai facut?", l-a intrebat ea. "Le-am mai facut fostelor mele prietene". "Foste", a precizat el. "Asa", a replicat, satisfacuta, Maria, actuala lui iubita oficiala.

"Am venit aici sa ne relaxam, sa lasam munca, vaca si capra, dupa aia mai vedem", a precizat Bogdan. Intrebat de Maria daca o ia si pe ea la unul dintre meciurile lui, Bogdan nu a fost prea receptiv. "La meci om vedea. Problema e ca nu pot sa ma concentrez (n.r.- daca vine cineva cu el)", a spus el. 

 

Bogdan Ionut Nastase este probabil cel mai atipic luptator de K1 din Romania. 

Bogdan Ionut Nastase este cioban de meserie si a inceput sa practice K1 dupa ce l-a vazut la televizor pe luptatorul Catalin Morosanu.

Biografia lui Bogdan Ionut Nastase este povestea unei vointe dublate de talent si determinare.

De cand se stie, "ciobanul" Bogdan a muncit pe branci la stana din sat si povesteste ca obisnuia sa se trezeasca cu noaptea in cap, de la 4 dimineata, ca sa dea oile la strunga, iar pana la miezul noptii nu stia altceva decat munca, scoala si iar munca.

“Seara, dupa ce bagam oile in staul, deschideam televizorul si ii vedeam pe Morosanu si pe Sebastian Ciobanu. Am tot stat si m-am gindit. De ce sa nu incerc si eu? Si intr-o zi am zis gata! Ma duc si eu la bataie”, isi incepe wiki-ul de luptator K-1 Bogdan Ionut Nastase.

Adauga un comentariu