Eveniment-Social

Scene groaznice, langa Iasi. A murit dupa ce a cazut in fosa septica

Publicat: 18 iul. 2016
1

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi au intervenit in aceste zile in mai multe localitati din judet, in diferite situatii extreme. In unele cazuri, pompierii ieseni au fost solicitati sa intervina pentru a scoate dintr-o fosa septica un barbat de 63 ani, dar si un barbat care a cazut ca secerat intr-un beci si nu a mai putut fi salvat.

„Pompierii de la Detasamentul 2 de Pompieri Iasi au intervenit în satul Borosesti, comuna Scânteia, pentru degajarea din beci a unui barbat în vârsta de 61 de ani. Persoana a fost preluata de echipajul de Terapie Intensiva Mobila care, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, a declarat decesul acesteia. În data de 16 iulie, ora 19:46, Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit în satul Bratuleni, comuna Miroslava, pentru degajarea dintr-o fosa septica a unui barbat în vârsta de 63 ani. Dupa degajarea din fosa, persoana a fost preluata de echipajele IML”, au aratat reprezentantii Inspectoratului.

Acestea nu au fost singurele interventii ale celor de la ISU Iasi. „Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, pe strada Pacurari nr. 22, pentru deblocarea din apartament a unei persoane în vârsta de 85 ani. Dupa patrunderea în apartament, persoana a fost preluata si transportata la Unitatea de Primire Urgente Sf. Spiridon, de catre echipajul de Terapie Intensiva Mobila. Si Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în municipiul Iasi, pe strada Musatini nr. 1, pentru deblocarea usii unui apartament. Pompierii de la Detasamentul 2 au intervenit în municipiul Iasi, pe Soseaua Galata nr. 13,  pentru transportul unei persoane supraponderale în vârsta de 54 ani, de la domiciliu la o ambulanta”, au aratat reprezentantii ISU Iasi.

Adauga un comentariu