Magazin

SCENE HORROR. O eleva de 10 ani, VIOLATA in toaleta scolii de un coleg in varsta de 8 ani

Publicat: 19 mai 2014
1

O fetita in varsta de 10 ani din Oklahoma City, Statele Unite, sustine ca a fost abuzata sexual de un coleg in varsta de 8 ani, in toaleta scolii.

Scena pe care o descrie fata care pretinde ca a fost abuzata, pare descrisa dintr-un film de groaza. Fata a povestit ca a fost imobilizata de sora violatorului, si ea eleva in cadrul aceleasi scoli, in timp ce respectivul coleg, in varsta de numai 8 ani, a violat-o cu brutalitate in toaleta scolii.

Citeste si: Pamela Anderson socheaza: Agresata sexual la 6 ani, violata la 12 ani si apoi …

Mama elevei sustine ca fiica ei tremura toata in acea zi cand a venit sa o ia de la scoala. „Mama, m-a atins acolo”, a plans ea. Femeia a simtit ca-i clocoteste sangele in vene, potrivit kanald.ro. O ancheta a fost deschisa. Potrivit spuselor asa zisei victime, fetita de afla in toaleta cand a intrat sora violatorului, in varsta de 10 ani, impreuna cu fratele ei.

Citeste si: Motivul pentru care i-a dat nota zece ar putea sa o trimita la inchisoare. Relatia interzisa dintre o profesoara si elevul ei

Cei doi au i-au tinut calea si au imobilizat-o. Baiatul si-a dat jos pantalonii, in timp ce sora violatorului a tinut-o strans pe victima, iar mai apoi baiatul a trantit-o pe podea si a violat-o.

Victima s-a zbatut si a inceput sa tipe, insa atacatorii au ameninta-o ca va manca o bataie sora cu moartea. De asemenea, au ameninta-o sa nu spuna la nimeni ceea ce i s-a intamplat. Oricat de socant si de neverosimil ar parea ceea ce ati citit mai sus, o comisie medicala a confirmat faptul ca fetita a fost supusa unui abuz sexual. Ancheta este inca in desfasurare, iar politia a declarat pentru Daily Mail ca personalul scolii si cadrele didactice sunt extrem de cooperative.

Citeste si: Iata nota de plata pentru ca si-a abuzat sexual prietenul mai mic

Adauga un comentariu