Actualitate

Scene incredibile cu un senator PNL! Daniel Fenechiu a stat cu sticla cu coniac în mână – VIDEO

Publicat: 15 iul. 2020
ALT=

Scene incredibile cu un senator PNL la dezbaterea de aseară pe tema Legii carantinării, ajunsă în Senat, în calitate de cameră decizională. Senatorul PNL Daniel Fenechiu s-a dat în spectacol  în timp ce se discuta despre legea care decide ce pățesc românii infectați cu coronavirus.

Dezbaterile din Comisia Juridică a Senatului s-au terminat azi noapte, în jurul orei 1.20, în scene haluciante. Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, avocat, în transmisie live de acasă, a adus în timpul dezbaterilor pe lege la cadru o sticlă fină de coniac, a ciocnit cu sticla de coniac şi a continuat dezbaterile pe proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea românilor. Senatorul a spus că la ora aceea are nevoie de o palincă şi, pentru că n-are palincă, foloseşte coniacul.

Scene incredibile cu un senator PNL: „Beau câte un păhărel, îmi stimulează crativitatea!“

Senatorul liberal s-a lăudat că acel coniac e de 50 de ani și că mai bea câte un păhărel pentru a-i stimula creativitatea.

“Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează crativitatea, e foarte, foarte ok. Şi ca lumea să nu ştie ce fac, bem din ceşcuţă. Ştii, că pe vremuri, când eram elev, şi încălcam anumite reguli, îmi puneam în ceşcuţă. Noroc!”, a spus Fenechiu, într-un moment de relaxare al comisiei către colegii săi care au recunoscut că senatorul le-a făcut poftă de coniac şi i-au recomandat lui Fenechiu să bage sticla de băutură sub masă.

Pe timpul dezbaterilor, senatorul PNL a spus că are poftă şi de peşte care ar merge cu coniacul iar, mai târziu, tot acesta a început să mângâie şi o pisică pe care a adus-o la cadru şi a arătat-o şi comisiei în timpul dezbaterilor”.

Reacția PSD: „Și-au băut mințile!

PSD reacţionează după imaginile cu senatorul Daniel Fenechiu cu sticla de coniac în mână, la şedinţa online a Comisiei Juridice.

„Iohannis cere responsabilitate, dar liderii PNL continuă să chefuiască pe banii românilor. Pentru liberali, beția bate pandemia! Șeful senatorilor PNL arată că atât de tare îl arde grija pentru sănătatea națiunii încât o stinge cu alcool, fix în timpul dezbaterii Legii carantinei.

Pur și simplu nu se pot abține! Modelul Orban, băuta în timpul serviciului în plină pandemie, este adânc înrădăcinată în măruntaiele marelui stomac liberal. Whisky-ul cel mai scump, coniacul de 50 de ani și șampania de fițe sunt adevărații piloni ai guvernării PNL!

Și-au băut mințile, de aceea toate legile lor sunt strâmbe și lovesc chiar în cei pe care trebuiau să-i protejeze”, transmite PSD într-un mesaj publicat pe Facebook.

Comisia juridică a Senatului a dezbătut marţi noapte proiectul de lege privind carantina şi izolarea, membrii forului convenind asupra mai multor texte. Printre măsurile convenite, se numără aceea că medicul poate impune măsura carantinei sau a izolării, iar persoanele aflate în această situație nu pot părăsi carantina, respectiv izolarea fără acordul medicului. Votul asupra raportului urmează să fie dat în cursul zilei de astăzi.

Dezbaterile au fost reluate după şase ore de discuţii tehnice informale pe texte cu ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru. Dezbaterile au început marţi, după ora 21,00 şi s-au încheiat în jurul orei 1,30.

Senatorii jurişti au discutat articolele referitoare la procedura carantinării, eliminând toate referirile la carantinarea bunurilor suspecte de a fi contaminate cu un agent înalt patogen.

 

Comentarii
  • Cum sa faca ordonante sau proiecte de lege,conforme cu Constitutia cand ei lucreaza cu bautura pe masa? Niste betivani care isi urmaresc interesul propriu,apoi din cauza bauturii devin foarte vocali,dand vina pe nereusitele lor, pe alte partide,CCR,greaua mostenire de stocuri de bauturi,etc.Imi inchipui ce fac in spatele usilor inchise.De la Petrov incoace, se tot bea cu partidul cocteil PDL+PNL.

Adauga un comentariu