Sport

Scene INCREDIBILE! Luis Suarez, primit ca un erou la Montevideo

Publicat: 27 iun. 2014

Atacantul Luis Suarez a fost primit ca un erou de suporteri si de presedintele Jose Mujica, joi pe aeroportul din Montevideo, la revenirea în Uruguay, de la CM 2014, dupa ce a fost suspendat pentru 9 meciuri si timp de 4 luni din fotbal. Sute de suporteri, anuntati de sosirea lui Luis Suarez prin retelele sociale, l-au întâmpinat pe atacantul uruguayan joi seara cu drapele, pancarte si fotografii ale jucatorului nascut la Salto.

Fanii au ramas sa-l întâmpine desi au fost anuntati ca un dispozitiv de securitate îl va înconjura pe jucator si ca acesta va fi asteptat pe pista de un automobil care îl va duce direct la casa sa din Montevideo.

Dupa anuntul suspendarii lui Luis Suarez, din cauza ca l-a muscat de umar pe italianul Giorgio Chiellini, mii de uruguayeni si-au exprimat indignarea pe retelele sociale pentru o sanctiune considerata disproportionata si injusta. Presedintele Mujica si ministrul Turismului si Sportului, Liliam Kechichian, s-au întrunit pentru a analiza un posibil raspuns oficial la sanctiunea FIFA.

Sanctiunea împotriva lui Suarez a amplificat sentimentele patriotice în Uruguay, o natiune cu putin mai mult de 3 milioane de locuitori, dar care traieste fotbalul cu pasiune si mândrie ca detine multi jucatori de clasa.

Citeste si: Interziceti „Canibalul”! Luis Suarez, suspendat 9 meciuri dupa ce si-a muscat un adversar

Citeste si: Scene SOCANTE in Brazilia! Atacantul canibal a lovit din nouloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit