Actualitate

Scene infioratoare la un concert organizat la Iasi. Mai multi tineri au ajuns la spital

Publicat: 10 iun. 2016
1

Mai multi tineri au fost transportati in stare grava la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, dupa ce au participat la un concert organizat in aer liber. Spectacolul a avut loc in localitatea ieseana Letcani, unde locuitorii au sarbatorit Ziua comunei. Mai multe echipaje medicale au fost solicitate la fata locului, pentru a acorda ingrijiri medicale mai multor tineri.

In timpul concertului, distractia s-a transformat intr-o bataie ca la carte. Patru tineri au avut nevoie de transporta la Spitalul Sf. Spiridon, unul dintre acestia refuzand continuarea investigatiilor medicale si spitalizarea. Constantin I., in varsta de 28 ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunostintei, splina rupta in bucati. Pacientul a fos dus in sala de operatie, post operator evolutia fiind favorabila.

Un alt tanar, de 25 de ani, prezenta o fractura de sinus maxilar si o plaga pe obrazul drept, provocata de un caine. Victima a fost internata in Clinica de chirurgie buco-maxilo-faciala. Din spusele acestuia, agresorul era insotit de un caine si a asmutit animalul asupra lui. A treia victima este un tanar in varsta de 23 ani. Daniel C. a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial. Medicii au considerat ca pacientul nu are nevoie de spitalizare si a primit tratament la domiciliu. Al patrulea tanar, Stefan I., are varsta de 22 ani si in urma loviturilor a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism de mandibula, traumatism toraco-abdominal. Tanarul a semnat ca refuza continuarea investigatiilor si tratamentul. Niciunul dintre tineri nu s-a decis daca vor depune plangere la Politie impotriva agresorilor.

Comentarii
  • ne alaturam si noi cutitari din bosia belcesti bosanci de la focuri ne ajuta FURCARI di la plugari si cu praduiala di bunuri di la cei tare in gura da batuti pe jos ni ajuta cei di la rafaila glodeni gandu .crucea slobozia dagata si zmau.hai baieti la liga cai loc.luati numai minore sa avem femei carute si cai porci …lemne de foc plapumi ca iarna ai aproape si nu stii cand fuge timpul ,pamflet da mult adevar DIN PACATE ASTA SUNT IN JUDET PE ALOCURI IN 2016

Adauga un comentariu