National

Scene ireale intr-un parc din Baia Mare unde un bărbat s-a dezbrăcat în fața copiilor – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 iul. 2021

Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa copiilor, într-un parc din Baia Mare, dar a fost văzut de poliţişti, pus pe burtă, încătuşat şi dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani se afla joi seară în parcul Dacia din Baia Mare. Aşezat pe o bancă, bărbatul a început să se dezbrace în faţa copiilor care se aflau în zonă.

Din fericire, un echipaj al Poliţiei se afla în zonă, astfel că poliţiştii l-au văzut pe exhibiţionist şi l-au pus pe burtă.

„La data de 8 iulie, în timp ce o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare executa atribuţii de serviciu în Parcul Dacia a observat un bărbat, care practica acte de exhibiționism.

Bărbatul a încercat sa fugă în momentul în care a observat polițiștii, însă acesta a fost prins și imobilizat de polițiști.

Bărbatul, de 42 de ani, din Baia Mare, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, în vederea continuării cercetărilor și a stabilirii stării de fapt.

În cauză, sunt efectuate cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută de art. 375 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

sursă foto, video: vasiledale.ro

Comentarii
Adauga un comentariu