National

Scene PENIBILE cu ministrul Ioana Petrescu la Guvern

Publicat: 29 iul. 2014

La Guvern, fuga de intrebarile incomode ale jurnalistilor e pe cale sa devina sport olimpic. Premierul Victor Ponta e campion, dar nici noul ministru de Finante, Ioana Petrescu, nu e departe. Marti, Ioana Petrescu le-a dovedit jurnalistilor prezenti la o conferinta de presa ca nu stie ce inseamna a pune un proiect in dezbatere publica, potrivit realitatea.net.

Citeste si:  Femeile din politica, luate la bani marunti de Iulia Albu. Ce spune despre Ioana Petrescu sau Elena Udrea – FOTO

Ministrul a tinut sa se contrazica cu jurnalistii care ii atrageau atentia ca proiectul de modificare a Codului Fiscal nu se afla in dezbatere publica, nefiind postat pe site-ul Ministerului. Petrescu a sustinut ca proiectul se afla insa in dezbatere, pentru ca el este discutat cu mediul academic si cu cel de afaceri. Jurnalistii i-au atras atentia ca asta nu inseamna ca documentul se afla in dezbatere publica. Ministrul a dat sa plece grabita din sala de presa, a mai luat o intrebare, dupa care a iesit repede, in timp ce jurnalistii aproape tipau de ea: „De ce fugiti de intrebari?”

Citeste si: Ioana Petrescu, prima reactie dupa discutiile de la Palatul Cotroceniloading...

Comentarii
    • la asa popor asa conducatori!!!
      Schimbati dracu imnul DESTEAPTA-TE ROMANE ca nu se potriveste natiei romane!!!
      ADORMIRE VESNICA!!!!!

  • Tinara ministresa nu vrea sa se coboare la nivelul amaritilor de ziaristi romani; sau nu poate,desi cu un efort oarecare ar reusi; asa ca o sa fie o tinta permanenta a presei rautacioase; intrebarea esentiala este : reuseste sa se impuna prin masuri manageriale in fata baronilor politici? daca reuseste ,merita sacrificiul.

Adauga un comentariu