Stiri

Scene socante la PRO TV. Catalin Morosanu si-a luat la palme colega. Era toata lumea de fata. Ce reactii au avut martorii

Publicat: 23 apr. 2019
14

Miss Romania 2016, Ioana Filimon, a fost eliminata de la Ferma. Ea a cedat in urma duelului. Catalin Morosanu a spus ca i-a dat palme ca sa isi revina.

Ioana Filimon a dat de greu la Ferma. Aceasta a pierdut cel mai greu duel de pana acum si a fost eliminata din concurs.

Cu toate ca avea experienta si castigase patru dueluri deja, ea nu a fost victorioasa de data asta. Ioana Filimon avea si sustinerea altor concurenti.

„Chiar la ultima proba, frate… mai avea doi pasi si castiga, atunci a cedat. Eu am facut tot ce a tinut de mine sa o imbarbatez. I-am dat si palme, frate, sa-si revina!”, a spus Catalin Morosanu.
Totusi, probele de forta s-au dovedit a fi prea dificile.

„Cred ca am aratat ca sunt muncitoare si ca pot duce la bun sfarsit cateva sarcini, si ca pot castiga si dueluri. Am aratat tuturor ca daca o femeie a castigat cateva concursuri de Miss nu inseamna ca e buna doar sa stea pe podium si sa zambeasca. M-am bucurat de fiecare clipa, iar cel mai greu moment a fost cand m-am certat cu Brigitte. Acum ca am plecat parca n-a fost totusi chiar asa de greu“, a spus, printre lacrimi, Ioana Filimon.

Trei dintre editiile reality-show-ului „Ferma” au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei pentru injurii si limbaj cu conotatii sexuale. Este vorba despre doua editii in care doua concurente din „Ferma”, Brigitte si Claudia si-au adresat cuvinte grele, si o editie in care concurentii au vorbit despre sex oral (daca le place sau nu).
„Imi place oralul foarte mult. De aceea in aceasta seara as dori sa va intreb ce parere aveti despre sexul oral?”, le-a spus Vali Barbulescu, colegilor de emisiune.

Prezenta in fata membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut sa foloseasca sintagma „sex oral”.

„Discutia respectiva, referitoare la…., va spun opinia colegilor, a fost fara continut daunator, toti cei intervievati de catre Vali Barbulescu fie nu au raspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fara conotatie sexuala. Fara a lua in calcul dialogul respectiv, care este discutabil daca e daunator sau nu, restul continutul a fost difuzat in limbaj corespunzator, nu s-a insistat in a prezenta un subiect daunator minorilor. Se considera ca incadrarea la 12 ani este corecta avand in vedere numarul mic de scene.”, a declarat reprezentanta postului.

De asemenea, CNA a tinut cont de o alta editie a emisiunii, din 17 februarie, in care Claudia, concurenta in emisiune a vorbit despre o alta concurenta folosind termeni precum:

„Auzi, golanca, perversa, (bip!) Sa nu mai indraznesti sa mai vorbesti despre mine! …Te transport direct la spitalul 9. Ca esti caz de psihiatrie! Golanca infecta! Golanca, perversa, nebuna, centurista infecta! (…) Sa se duca pe centura, la ea acasa! Sa scoata silicoanele din (bip!) si din fata!”Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sanctiunea, care a explicat ca a tinut cont si de faptul ca Ferma este una dintre cele mai urmarite emisiuni de pe Pro TV.

Adauga un comentariu