Sport

Scene teribile in liga a doua din fotbalul romanesc!

Publicat: 10 mart. 2013
1

Parintii mai multor jucatori, nemultumiti de întârzierile salariale din ultimele luni, si patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, s-au înjurat si amenintat reciproc, iar partida cu Farul Constanta, programata sambata, de la ora 11.00, nu s-a mai disputat.
Meciul Sportul Studentesc – Farul Constanta, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii II, nu s-a mai disputat, dupa ce jucatorii echipei bucurestene au refuzat sa intre pe teren, reprosând conducerii ca nu au fost platiti de mai multe luni. Conform regulamentului, Comisia de Disciplina a FRF urmeaza sa acorde victoria echipei Farul la masa verde, cu scorul de 3-0.
În cursul diminetii, parintii mai multor jucatori, nemultumiti de întârzierile salariale din ultimele luni, si patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, s-au înjurat si amenintat reciproc. Parintii au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programata întâlnirea, cu aproximativ doua ore înaintea meciului, iar la sosirea lui Siman i-au reprosat acestuia modul în care conduce clubul. Ei i-au solicitat lui Siman sa le dea dezlegari în alb jucatorilor daca nu doreste sa-i plateasca. Discutiile dintre patron si parinti au degenerat, la un moment dat ajungandu-se la injurii si amenintari de ambele parti.

Adauga un comentariu