Magazin

Scene XXX cu Tonciu si Mitea – Sex oral la piscina

Publicat: 23 aug. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De cativa ani buni, vedetele autohtone au renuntat sa se afiseze pe litoralul romanesc, considerand ca pe plajele de peste hotare pot trece drept niste necunoscuti si se pot distra in fel sI chip. Ghinion, insa pentru o vedeta celebra de la noi, care a fost prinsa fix cu capul plecat spre zona intima a partenerului ei pe care l-a dezbracat de slip fara rezerve.

Protagonistii scenelor „hot”, petrecute ziua in amiaza mare la piscina unui hotel fitos din Turcia, sunt Andreea Tonciu sI iubitul ei, Nicolae Mitea. Cei doi formeaza un cuplu de multa, multa vreme, obisnuiesc sa-si spele lucrurile in public sI sa se impace in platourile emisiunilor TV, dar cu toate acestea, este poate pentru prima oara cand sunt prinsi in timpul unui episod firbinte care pare demn de scenariul unui film pentru adulti sI ar fi trebuit sa se petreca in intimitatea camerei lor.

Pentru ca pozitia nu era tocmai comoda, fostul fotbalist si-a urcat un picior pe canapea, oferindu-i partenerei sale, aflata deja cu capul plecat in zona sa inghinala, tot spatiu necesar unei bune desfasurari. Momentul fierbine s-a consumat destul de rapid. In rest, imaginile vorbesc de la sine.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu