Fotbal extern

Schalke dezminte interesul pentru Guti

Publicat: 25 ian. 2012

Echipa germană de fotbal Schalke 04, la care evoluează atacantul roman Ciprian Marica, a anunţat că nu este interesată de spaniolul Guti, dezminţind astfel informaţiile referitoare la posibila recrutare a fostului mijocaş de la Real Madrid.

In ultimele săptămani au circulat numeroase zvonuri legate de viitorul lui Guti, după ce jucătorul şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Beşiktaş Istanbul. Presa iberică a anunţat, în cursul zilei de marţi, că fotbalistul spaniol ar fi ajuns la un acord cu Schalke, echipă la care evoluează fostul său coechipier de la Real Madrid, Raul Gonzalez, însă oficialii grupării din Gelsenkirchen au dezminţit această informaţie.

‘Guti este un mare jucător, însă nu suntem interesaţi de el’, a declarat directorul sportiv al lui Schalke, Horst Heldt, pentru un post de televiziune german.

Preşedintele clubului din Gelsenkirchen, Clemens Tonnies, a dezminţit, la randul său, zvonul referitor la contactarea lui Guti: ‘Eu sunt mereu informat, însă nu ştiu nimic de acest lucru’

In varstă de 35 ani, Jose Maria Guttierez Hernandez ‘Guti’ şi-ar putea continua cariera în fotbalul arab sau asiatic, de unde a primit deja mai multe oferte.loading...

Adauga un comentariu