Cancan ultimă oră

Schimb de parteneri în showbiz! Care sunt cuplurile nou formate

Publicat: 09 sept. 2020
Au făcut schimb de parteneri. Cine sunt celebritățile implicate în acest
Au făcut schimb de parteneri. Cine sunt celebritățile implicate în acest "pătrat" amoros

Halsey a fost împreună cu G-Eazy, ce acum formează un cuplu cu Ashley Benson, ce înainte era împreună cu Cara Delevingne, aceasta formând un cuplu în secret cu Halsey. Complicat, nu?

Halsey și Cara Delevigne formează un cuplu?

Potrivit presei străine, cântăreața Halsey se întâlnește acum cu faimoasa actriță Cara. Aceste vești vin imediat după cei doi foști ai lor, G-Eazy și Ashley, s-au sărutat în noul videoclip al unei piese a cântărețului.

„Cara s-a văzut cu Halsey în ultimele săptămâni și se distrează foarte bine împreună. Este ceva casual și foarte distractiv. Niciuna din ele nu își dorește o relație stabilă și se văd și cu alți oameni.”, a explicat o sursă pentru publicația The Sun.

Cara a apărut în videoclip-ul lui Halsey pentru piesa ‚Nightmare’, iar fanii au văzut imediat chimia dintre cele două, dar nimeni nu se aștepta la această situație.

Cum se înțeleg cele două

„Ambele sunt extrem de deschise cu privire la sexualitatea lor și doar vor să se bucure una de cealaltă, ținând cont că sunt pe aceeași linie de plutire. Sunt de obicei ocupate cu călătoritul în jurul lumii, dar acum au fost blocate în L.A. în ultimele luni, deci au avut o șansă să se întâlnească.”, a continuat sursa.

„Cara a sărutat-o în fața prietenilor. Nu e ceva serios pentru niciuna dintre ele. Este amuzant că foștii lor sunt împreună, așa că nu există ranchiună.”, a continuat sursa.

Mai mult, o altă sursă a explicat pentru publicația HollywoodLife că foștii vedetelor, G-Eazy și Ashley Benson, s-au văzut aproape în fiecare zi în ultimele luni și încep să se cunoască mai bine.

În trecut, Halsey a avut o relație complicată cu G-Eazy, despărțirea lor fiind furtunoasă și șocantă pentru fani, iar Cara și Ashley Benson au fost împreună pentru aproximativ doi ani, despărțindu-se în perioada de izolare.

 

Adauga un comentariu