Actualitate

Schimbare de sef la varful Primariei Iasi. Sotia lui Cosmin Coman a fost trecuta pe linie moarta

Publicat: 07 apr. 2016
1

Conducerea Primariei Iasi a luat o decizie radicala in privinta unui compartiment din cadrul municipalitatii. Primarul Mihai Chirica a decis sa o destituie pe Daniela Coman din functia de sef serviciu al Directiei de Proiecte a primariei. Coman, fosta Acatanoaei, este sotia lui Cosmin Coman, cel care a condus aceasta Directie in timpul mandatului fostului primar Gheorghe Nichita. Coman a fost fugarit din primarie inca de anul trecut, dupa ce a gafat inexplicabil cu aducerea la Iasi a cantaretului James Arthur. Nici sotia acestuia nu a avut viata lunga si a fost inlaturata pentru incompetenta, dupa cum au aratat sefii primariei. Dupa plecarea lui Coman, Directia a fost coordonata de Dumitru Tomorug, directorul tehnic al primariei. In aceste zile insa, primarul Mihai Chirica a decis sa o numeasca la conducerea Directiei de Proiecte pe Beatrice Fotache, unul din angajatii cu state vechi ai municipalitatii.

„În primul rând, am destituit-o din functia de sef serviciu pe Daniela Coman din cauza unor lucrari pe care nu stie sa le faca, în special în ceea ce priveste gestionarea unor bunuri rezultate din fonduri europene. În al doilea rând, am numit-o pe Beatrice Fotache, nu în locul ei, ci în locul fostului director. E o perioada de analiza. Am vazut-o preocupata pe partea asta, de promovare a proiectelor Iasului, i-am încercat capacitatea profesionala si intelectuala, mai are de lucrat la câteva din fineturile personalitatii ei, ca fiecare dintre noi de altfel, dar daca îsi va face treaba, va ramâne alaturi de noi”, a spus primarul Mihai Chirica.

Comentarii
  • Oooo… Ar fi trebuit sa fie o schimbare dupa epoca Gigi, dar sa mentii in functie, ba chiar sa promovezi securisti si turnatori de a lui Gigi….E grav…grav…. Nu va fi nici o schimbare, e doar campanie….. dezamagitor….

    • adica si Futachi asta e tot securista? Acum se explica cum se ajunge mai sus…. ori cu sania ori asa…. Acum intrebarea e: la care dintre cei doi toarna ?

  • Dl.Chirica a destituit-o pe Daniela Coman a doua zi dupa ce doamna a intrat in concediul prenatal . O fi oare corect sau este un gest facut la furie isterica ?

  • auzi la el fineturi de personalitate,pai bai chiri-tai-tei,te pomenesti ca oi fi facut si facultatea da psihiatrie de te pricepi tu la treburi din astea sensibiloase,mai bine recunoaste ,piticanie care esti, ca frumusica asta a indraznit sa te ignore ,pa tine fustangiul sef,mangafaua cluburilor de noapte.

  • De ce a destituit-o ??? De ce ??? E foarte frumoasa si desteapta, promitea atat de mult aceasta tanara. E o mare nedreptate, pentru ca Daniela e foarte frumoasa si buuna tare.

  • Yep! E frumoasa rau di tat. Daca n-aprinzi lumina. Si are o gramada de atuuri de-a avansat atat de repede intr-o institutie publica. Atat de multe ca nu le mai putea cuprinde. Din pacate ….. n-au fost suficiente la o evaluare. Of! Of!

  • Da pe Tomurug de ce-l mai tineti? Doar el era cel ce-i pazea gagica la TimeOut si tot el îi aducea stapanului, Nechita, banii din spagi pastrati la saltea…Daca a dat cu pixul la DNA inseamna ca a devenit ***at ? Bunica o sa va mai voteze daca nu faceti ***atenie ca lumea…

Adauga un comentariu