Magazin

SCHIMBARE in trupa VOLTAJ

Publicat: 08 dec. 2012

Adi Cristescu este noul clapar al trupei Voltaj, inlocuindu-l pe Bobby Stoica, dupa decizia acestuia din urma de parasi formatia pentru a se dedica unor noi provocari profesionale, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Cat Music.

„Producator si compozitor respectat, cu multi ani de cariera in spate, Adi Cristescu se alatura in aceasta luna uneia dintre cele mai de succes trupe romanesti, Voltaj. Adi il va inlocui la clape pe Bobby Stoica, dupa decizia recenta a acestuia de a parasi trupa pentru a se dedica unor noi provocari profesionale”, se spune in comunicatul Cat Music.

Potrivit sursei citate, Adi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme. La trei ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie in scoala primara. Dupa ce a absolvit Liceul „Dinu Lipatti”, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator, la sectia de Compozitie Jazz. In paralel, s-a indreptat spre lumea filmului, compunand muzica pentru scurt si lungmetraje.

Nici activitatea scenica nu i-a fost straina, fiind obisnuit cu luminile reflectoarelor si cu energia concertelor live in cadrul diverselor proiecte de jazz in care a fost implicat de-a lungul vremii. A cantat cu Ada Milea timp de multi ani, cu Alina Manole si alti interpreti cunoscuti. In prezent, Adi Cristescu are un studio de inregistrari, Maxima, unde produce si compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului si a publicitatii.

Despre Voltaj, Adi Cristescu spune ca este probabil cea mai mare provocare din viata sa de artist. „Ii cunosc pe baieti de mult timp, le stiu traseul profesional si ii admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar stiu sa faca muzica. Pe plan personal ii admir pentru sinergiile dintre ei, faptul ca sunt ca o familie, se completeaza reciproc extraordinar. Sunt sigur ca ma pot integra in echipa si ca pot sa ii ajut sa dezvoltam lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, asa cum sunt obisnuiti fanii Voltaj”, spune Adi Cristescu.

Cei cinci membri ai trupei Voltaj – Calin, Gabi, Prunus, Adi si Oliver – se pregatesc intens in aceste zile de concertele acestui sfarsit de an si de noul single care va fi lansat in luna ianuarie.

„Voltaj este si a fost dintotdeauna un proiect unic in peisajul muzicii romanesti. De cand i-am cunoscut pe baieti, mi-am dat seama ca nu pot fi in niciun fel deturnati de la scopul lor principal: acela de a fi cea mai buna trupa romaneasca. Au reusit sa se impuna prin munca, pasiune si unitate. In aceasta trupa nu exista un singur compozitor, producator sau muzician, fiecare dintre ei are un aport egal in crearea unei piese, de la compozitia piesei si a versurilor la productia finala. Ma bucur ca Adi este un muzician prin excelenta, cu experienta in productie, compozitie si concerte live, sunt sigur ca va completa cu succes trupa Voltaj”, a declarat Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Bobby Stoica nu a raspuns la intrebarile adresate de agentia MEDIAFAX privind decizia sa de a parasi trupa Voltaj.loading...

Adauga un comentariu