Info Turism

Schimbari de proportii la voucherele de vacanta! Vom primi mai multi bani: S-a aflat acum

Publicat: 08 sept. 2019

Schimbari de proportii la vocherele de vacanta care vizeaza milioane de romani. Vom primi mai multi bani. Totul s-a aflat acum si este oficial. Guvernul a facut anuntul.

Anunt extrem de important pentru milioane de romani. Se majoreaza valoarea voucherele de vacanta de la 1.450 lei la 2.080 lei. Guvernul a facut public totul. Cei care aleg sa mearga in vacanta in extrasezon vor primi bani mai multi. Este propunerea Ministerului Turismului care va fi discutata in perioada urmatoare cu industria, a anuntat ministrul de resort Bogdan Trif, la Antena 3.

Beneficiarii pot opta sa isi petreaca vacanta in lunile octombrie – noiembrie si martie – aprilie, cand se inregistreaza un numar redus de turisti. Astfel, cei care aleg sa-si petreaca vacanta in aceasta perioada vor primi vouchere majorate. Masura ar putea fi aplicata de anul viitor, a precizat ministrul.

Saptamana viitoare va avea loc o intalnire cu reprezentantii industriei turismului, iar propunerea poate fi imbunatatita, a precizat Trif. Acesta a adaugat ca masura distribuirii de vouchere de vacanta va fi prelungita si dupa 2020.

Voucherele de vacanta au eliminat 60% din turismul „la negru”, iar in 2019 numarul beneficiarilor s-a dublat fata de anul precedent, a adaugat Trif. In acest an, voucherele au fost distribuite mai tarziu, iar bani au primit toate institutiile statului, dar unele au ales sa ii cheltuie in alte moduri, a spus ministrul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit