Eveniment-Social

Schimbari de trupe la Consiliul Local

Publicat: 12 iul. 2012
1

@ PSD a pierdut un consilier local @ Intre timp, democrat-liberalii se chinuie de mai bine de o luna sa adune un cvorum pentru a-l desemna pe inlocuitorul deputatului Nicusor Paduraru, care a ales sa ramana in Parlament dupa ce a pierdut cursa pentru Primarie

PSD pierde teren in cadrul Consiliului Local (CL). Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola din Iasi, Calin Scripcaru, pus de PSD chiar in fruntea listei pentru CL, a fost declarat incompatibil, acesta fiind obligat de Agentia Nationala de Integritate sa renunte la una din cele doua functii. Cum medicul a renuntat la pozitia sa din plenul CL, reprezentantii PSD vor trebui sa propuna un nou reprezentant pentru CL. In conditiile in care USL are 19 consilieri locali, cel aflat pe pozitia 20, inginerul Sandu Vasile, din PSD, ar urma sa-i ia locul medicului de la Socola. „Cel mai probabil pana la sfarsitul lunii se va face oficial nominalizarea unui candidat. Probabil in sedinta care va avea loc la finele acestei luni se va vota in plen si aceasta modificare”, a declarat consilierul PSD, Sorin Iacoban.

Debandada din cadrul PDL a facut ca nici macar la o luna de zile dupa alegeri, partidul sa nu aiba ocupate toate posturile de consilieri castigate la alegeri. Retragerea deputatului Nicusor Paduraru, care a pierdut cursa pentru fotoliul de primar, si a ales sa-si duca pana la capat mandatul de deputat, a lasat un post vacant pentru PDL. Seful organizatiei PDL Iasi, profesorul Dumitru Oprea, a precizat ca pana acum, la intrunirea Biroului Permanent Judetean nu s-a intrunit un cvorum pentru a fi validat urmatorul reprezentant al PDL de pe lista propunerilor pentru postul de consilier. Practic, doar referendumul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu le da democrat-liberalilor sansa de a se aduna si a decide cine va ocupa noul loc de consilier. „BPJ s-a intrunit saptamana trecuta si am fost la un vot de luarea unei decizii. Nici noua nu ne convine aceasta situatie. Confirmarea preluarii mandatului de consilier de catre generalul Constantin Barhala va veni la urmatoarea intrunire a BPJ, ocazionata de luarea unor decizii cu privire la referendum, cand vom avea cu siguranta cvorumul necesar”, a precizat profesorul Dumitru Oprea.

Comentarii
  • Dle Oprea,nu-l mai scoateti la inaintare pe pensionarul asta de barhala! Lasati-l sa mearga cu pipi la analize ca orice om de varsta lui!O sa primiti critici de la bucuresti,noi cei din pdl nu uitam cum a avut dl barhala o singura interventie in fostul mandat de consilier,atunci cand a cerut spatiu pt pensionarii din armata,de la primarie.Iar in scurt timp,acei pensionari erau in pozitie de drepti,in fata primariei si injurau premierul Ungureanu.Intrebati membrii pdl,faceti un sondaj,sau referendum ca tot se poarta,daca vor sa fie reprezentati in cons local de barhala.Aveti curaj?Inteleg ca l-ati pus pe lista,ca sa fie motivat sa dea tel,sa faca instructaj la oameni,dar acum spalati-va pe cap cu el,nu-l mai bagati la inaintare.Terminati cu cutumele,faptele,abilitatea de a comunica cu oamenii,simpatia,sustinerea membrilor, asta conteaza!

Adauga un comentariu