Economic Local

Schimbari in concursurile de angajare la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Publicat: 25 iul. 2018
1

Din motive tehnice aferente organizarii concursului de angajare in cadrul institutiei, Agentia pentru Dezvoltare Regionala NordEst a modificat data de desfasurare a probelor concursului in data de 08.08.2018, ora 10:00, fata de 7 august, asa cum era anuntat initial. Toate celelalte aspecte raman neschimbate.

Citeste si: Arbusti si butasi de flori, distribuiti gratuit asociatiilor si institutiilor

Concursul este organizat pentru ocuparea a 4 posturi vacante in cadrul institutiei, iar posturile scoase la concurs sunt: un post de Secretar superior care trebuie sa aiba experienta profesionala anterioara de minim 2 ani într-un domeniu similar; un post de Expert Achizitii Publice care trebuie sa aiba o experienta profesionala de minim doi ani în domeniul achizitiilor publice; un post de Consilier Juridic care trebuie sa aiba experienta profesionala de minim 5 ani in specialitatea studiilor; precum si un post de Expert IT care trebuie sa aiba studii superioare absolvite cu diploma de licenta si sa detina cunostinte avansate privind instalarea si administrarea sistemelor de operare Windows (desktop si server), administrare domeniu Windows (Active Directory), Linux si MacOS.

Citeste si: Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricole

"Rugam persoanele interesate sa depuna la sediul Agentiei, pâna la data de 03.08.2017, un dosar care va cuprinde: CV, cerere de înscriere la concurs, cu mentiunea clara a postului pentru care candideaza. Concursul va consta în urmatoarele probe: test scris de cunostinte din bibliografia pentru concurs, test scris de limba engleza, proba practica privind cunostintele de operare pe calculator si interviu", au precizat reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Est.

Adauga un comentariu