Eveniment-Social

Schimbari la PSD: Ieseanul Catalin Ivan, la sefia PSD Sector 1

Publicat: 21 ian. 2013
1
Biroul Permanent National al PSD a decis sa il numeasca pe Catalin Ivan ca interimar la conducerea PSD Sector 1, in locul lui Titus Corlatean, iar pe Gabriela Firea ca interimar la conducera PSD Ilfov, in locul lui Robert Negoita.
Potrivit purtatorului de cuvant al PSD, Catalin Ivan, motivul pentru care au fost operate cele doua numiri tine de programul deosebit de incarcat atat al ministrului de Externe, Titus Corlatean, cat si al primarului Sectorului 3, Robert Negoita.
„Este cam aceeasi situatie ca si la sectorul 1, dl Robert Negoita este primarul sectorului 3, are responsabilitate politica la sectorul 3 si iarasi, un program foarte incarcat, nu putea sa se ocupe de doua organizati atat de importante in acelasi timp. Da, a fost chiar solicitarea dlui Robert Negoisa sa punem pe cineva acolo sa se ocupe de organizatie, pentru ca este o organizatie importanta si trebuie gestionata ca atare”, a declarat Ivan, potrivit Adevarul.
Organizatiile locale ale PSD vor avea alegeri interne incepand din data de 1 februarie si pana pe data de 20 aprilie, cand a fost stabilit sa aiba loc Congresul PSD. 
Catalin Ivan, a declarat, astazi, dupa BPN al PSD, ca organizatiile judetene care au avut conferinte de alegeri pana acum, cum este cea de la Neamt, vor avea doar conferinte de reconfirmari, astfel incat mandatul tuturor structurilor va fi unul nou, pe patru ani. El a aratat ca la organizatiile de femei, tineret, seniori s-a decis sa se organizeze alegeri in toamna.
Comentarii
  • nu este nici o problema.si asa nu era vazut de loc pe la biroul sau de europarlamentar,din alexandru.dar pentru incompetentul asta de nichita ,nu gasiti ceva pe la capitala?am rasufla si noi iesenii,ceva mai lejer,iar bucurestenii sau unde ia-ti gasi vreun locusor,ar vedea cum este sa ai pe cap,o catastrofa ca dorohoianul asta.iar baietelul asta de ivanel,care s-a invatat cu televiziunile precum oajdea,ar fi mai aproape de ele.nici unul nu are stofa de ce este in prezent.GATA.

Adauga un comentariu