Actualitate

Schimbari la Vorbeste Lumea! Adela Popescu si Cove vor avea o noua colega

Publicat: 22 aug. 2019
17

Mai sunt doar 4 zile pana cand cei doi simpatici Cove si Adela isi vor continua traditia de a se distra impreuna cu toti telespectatorii zilnic, de luni pana vineri, de la 10:30 la Vorbeste Lumea! Dupa aproape 1 an, cat a fost in concediu de maternitate, Adela a urmarit emisiunea de acasa, acum revine in forta, mai pregatita ca niciodata!

Pentru sezonul cu numarul 9 echipa de la Vorbeste Lumea a pregatit subiecte cu totul inedite si va propune noi provocari, dar si schimbari. Luni, la ora 10:30, telespectatorii vor vedea ce look nou, proaspat si cool a primit platoul emisiunii, care va fi complet schimbat in noul sezon.

"Sunt atat de fericita si pregatita sa revin la Vorbeste lumea. Perioda cat am stat acasa am adunat cele mai bune si mai valoroase informatii pentru proaspetele mamici. Noul decor este absolut  fabulos si ma bucur din tot sufletul ca incepem o noua etapa intr-o noua casa. Vom avea si un element supriza, un element foarte apetisant, chiar sexos as putea spune alaturi de noi", a declarat Adela Popescu, prezentatoare Vorbeste lumea.

Despre ce element surpriza vorbeste Adela? In noul sezon, echipa Vorbeste Lumea! Se mareste, iar Adela si Cove, vor avea o noua colega!

Gasca Vorbeste lumea se mareste de la sezon la sezon, iar Adela si Cove vor avea o noua colega, co-prezentator. O domnisoara tanara, frumoasa, seducatoare, cu idei fresh si pregatita de orice provocare! Cine este noua lor colega? Aflati luni, 26 august, de la 10:30, numai la Vorbeste Lumea.

Pentru noi, vacanta a luat sfarsit si suntem pregatiti sa revenim in casele dumneavostra cu cele mai proaspete informatii. In acest nou sezon, primiti-ne cu bratele deschise si sa incepem diminetile bine dispusi. A revenit si scumpa mea colega, Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o noua colega ni se va alatura, va fi co-prezentatoarea noastra. Mai in gluma, mai in serios, intre doua nu te ploua, dar nici bine nu-ti e!', a declarat Cove, prezentator Vorbeste Lumea.

De luni, 26 august incepe noul sezon Vorbeste lumea. Adela, Cove si noua colega va asteapta de luni pana vineri, in fiecare dimineata, la 10:30 pana la ora 13:00, sa savurati cafeaua cu cele mai bune subiecte ale zilei.

In fiecare editie a emisiunii, cei trei vor aduce interviuri si subiecte in exclusivitate ale vedetelor din Romania, vor dezbate stirile din primele pagini ale ziarelor, vor analiza celebritatile de peste ocean si vor vorbi si despre oameni simpli si povestile lor de viata, lupta pentru diverse cauze si motivatia lor de a depasi anumite obstacole.

Adauga un comentariu