BZI LIVE

LIVE VIDEO – Schimbările climatice afectează sănătatea animalelor de companie. Medicii veterinari, Teodora Popovici și Cristina Agafiței, atrag atenția posesorilor de animale cu privire la măsurile pe care ar trebui să le ia – FOTO

Publicat: 22 iun. 2021

Miercuri, 23 iunie 2021, de la ora 11:30, invitate în studioul BZI LIVE sunt Teodora Popovici și Cristina Agafiței, medici veterinari.
Invitatele Roxanei Caraiman vor discuta despre modul în care este afectată sănătatea animalului de companie de schimbările sezoniere și cum le poate face stăpânul adaptarea mai ușoară.
Odată cu încălzirea vremii, ieșirile în aer liber devin tot mai frecvente iar pericolele sezonului cald sunt, fără îndoială, căpușele și babesioza.
De asemenea, medicii veterinari vor vorbi despre momentul potrivit pentru a aduce un animal de companie acolo unde crește un copil.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu