Sport

Schimbul iernii în fotbalul romanesc? „Mbappe” Coman, folosit ca moneda de schimb

Publicat: 20 nov. 2018
1

Florinel Coman ar putea fi folosit ca moneda de schimb pentru George Puscas, vârful atât de dorit de Becali. Pe lânga oficialii celor de la Inter, la partida din Gruia dintre România U21 si Belgia U21, au fost si reprezentanti de la Palermo, care au venit tot pentru "Mbappe" de România.

Conform ProTV, mutarea ar avea sanse de reusita, Becali fiind tentat pentru un schimb Coman – Puscas. În trecut, Gigi a oferit 3 milioane de euro pentru actualul atacant al lui Palermo. Desi pentru Coman patronul avea planuri mari, visând 100 de milioane de euro, între timp, pare sa fi înteles ca valoarea fostului jucator de la Viitorul e cu totul alta. "Nu pot sa-l recunosc pe Coman. Cum sa uiti fotbalul? E altul?", a spus Becali, dupa FCSB – Astra 1-0.

Cifre bune pentru Coman în acest sezon

În acest sezon, Florinel Coman a marcat 6 goluri, în 15 prezente în Liga 1. Este record egalat al carierei pentru jucatorul de 20 de ani. Tot de sase ori a înscris si în stagiunea 2016/17, ultima petrecuta la Viitorul. În editia trecuta de campionat, Coman a înscris doar 3 goluri, de doua ori mai putine decât are deja în actuala.

Adauga un comentariu