Eveniment-Social

Școala Gimnazială “Ștefan Bârsănescu” Iași anunţă încheierea cu succes a Campaniei “Nepoţii pentru bunicii din comunitate”

Publicat: 21 feb. 2021
Școala Gimnazială “Ștefan Bârsănescu” anunţă încheierea cu succes a Campaniei “Nepoţii pentru bunicii din comunitate”, acţiune realizată în parteneriat cu Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, ca parte a proiectului „Bunici şi nepoţi!”, desfăşurat cu sprijinul Asociaţiei Părinţilor Școala Ștefan Bârsănescu Iaşi

Școala Gimnazială “Ștefan Bârsănescu” anunţă încheierea cu succes a Campaniei “Nepoţii pentru bunicii din comunitate”, acţiune realizată în parteneriat cu Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, ca parte a proiectului „Bunici şi nepoţi!”, desfăşurat cu sprijinul Asociaţiei Părinţilor Școala Ștefan Bârsănescu Iaşi.

 În cadrul campaniei, s-au derulat activităţi vizând educaţia pentru valori, familie, comunitate, prietenie, recunoştinţă, caritate etc.

Campanie umanitară

O campanie umanitară pentru susţinerea persoanelor aflate în dificultate din comunitate, “Nepoţii pentru bunicii din comunitate” a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale a Faptelor Bune. Campania face parte din calendarul Proiectului “Bunici şi nepoţi”, în parteneriat cu Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva. Voluntarii acestei campanii au realizat o colectă de alimente de peste 300 de kilograme pentru a sprijini persoanele aflate în dificulate din comunitate. Pachetele cu alimente, oferite cu multă dragoste de către profesorii, copiii şi părinţii din şcoala noastră, au fost distribuite beneficiarilor prin intermediul bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva.

„Mulţumim, pe această cale, tuturor voluntarilor şi partenerilor noştri pentru implicare şi îi aşteptăm alături de noi, în campaniile viitoare.

Informaţii suplimentare legate de Campania “Nepoţii pentru bunicii din comunitate” pot fi oferite de către doamna profesoară Daniela Pavliuc, coordonatorul campaniei. Telefon: 0742018182”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

Adauga un comentariu