Actualitate

Scoala Internationala Seven Hills a fost lansata la Palas Iasi – FOTO,VIDEO

Publicat: 27 mart. 2014
Astazi, sala de conferinte Rossini de la Palas Iasi a gazduit lansarea oficiala a primei scoli internationale din nord-estul Romaniei, cu predare exclusiva in limba engleza, numita Seven Hills International School. Aici elevii vor studia dupa curricula britanica, in conditii ultra-moderne, scoala urmand a fi acreditata de Cambridge International Examination.

Citeste si Politistii ieseni au strans peste 15.000 de vizitatori la Palas – FOTO

De precizat ca in Romania mai exista doar trei astfel de institutii de invatamant, respectiv una la Bucuresti, una la Constanta si una la Cluj-Napoca. Directorul acestei entitati educationale revolutionare este Liliana Romaniuc, fost inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi. In anul de invatamant 2014 – 2015, la Seven Hills vor functiona: o grupa de gradinita, una de clasa pregatitoare, o clasa a cincea si o clasa a noua. Colectivele vor fi formate din 15 – 18 elevi, astfel incat fiecare copil sa beneficieze de intreaga atentie a cadrelor didactice, iar dezvoltarea sa fie in armonie cu abilitatile, capacitatile si aptitudinile care il definesc. Inscrierile au inceput deja, iar informatiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.sevenhills.ro.

Citeste si Demonstratii spectaculoase de biliard la Campionatul Viper Open de la Iulius Mall 

„De precizat ca, in premiera, elevii vor invata dupa curriculum britanic, de la profesori vorbitori nativi de limba engleza, precum si de la cadre didactice de elita din Iasi, toti formati dupa sistemul Cambridge. Acestia se ghideaza dupa sloganul „Impreuna atingem excelenta!”, echipa Seven Hills dedicandu-si experienta in educarea la standarde occidentale a copiilor din medii culturale diverse. Pe langa programul academic obligatoriu, masa de pranz si timpul de odihna, invataceii vor participa la activitati extra-scolare si cluburi variate, vor canta in orchestra scolii, vor practica sporturi individuale si de echipa si vor merge in excursii tematice. Materialele didactice folosite vor fi in limba engleza si acreditate de Cambridge International Examination”, au precizat reprezentantii nou infiintatei scoli particulare.

Citeste si Training de leadership, la Congress Hall Palas

Proiectul este sustinut de Palas Iasi, iar activitatea va avea loc in ansamblul Palas, pe strada Palas numarul 5b, cladirea United Business Center 2, corp D3, etajul al treilea. Reprezentantii scolii au precizat ca taxele sunt la acelasi nivel cu cel practicat cu alte scoli din Iasi. Informatii suplimentare referitoare la taxe vor fi oferite in perioada imediat urmatoare.

Vom reveni cu imagii filmate.
Comentarii
 • Au uitat sa-si stearga de pe site-ul lor textul default 🙂
  „Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam aliquet eu libero eu posuere. Ut vitae egestas nunc, …”

  • NU va este rusine sa folositi numele de Cambridge pentru afacerile murdare ale „doamnei”?
   Si folosirea nesimtita a drapelului UK de parca cei de acolo reprezinta pe cineva?
   Baloane de sapun, praf in ochi…

Adauga un comentariu