National

Scolile si liceele intra sub lupa inspectorilor

Publicat: 05 ian. 2001

Inspectorii scolari vor continua controlul inceput inainte de Craciun. In ultima saptamana de scoala, inainte de sarbatori, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi a hotarat demararea unui control tematic in aproximativ 30 de scoli si licee.

Cele mai multe scoli verificate sunt din comune, din zonele Pascani, Harlau, Podul Iloaiei. In Iasi au fost verificate doar Grup Scolar „Stefan Procopiu” si Scoala nr. 32. „Controlul va avea ca teme resursele umane, legalitatea transferurilor, numar de elevi in clase, numarul copiilor care au abandonat scoala si cauzele acestui abandon, relatia cu comunitatea si formarea continua.

Toti inspectorii vor participa la acest control tematic”, a spus Liviu Burlec, inspector scolar general. Saptamana viitoare, dupa ce elevii vor incepe scoala, inspectorii isi vor continua controlul in scolile mentionate mai sus. „Deoarece vremea este inca frumoasa si drumurile sunt practicabile, vom finaliza mai intai controlul la scolile din mediul rural. Dupa aceasta vor fi verificate scolile si liceele din Iasi”, a mai precizat Liviu Burlec.loading...

Adauga un comentariu