Magazin

Scotian pacalit in ultimul hal de o romanca. Ce avere a reusit sa obtina

Publicat: 24 feb. 2014
1
Un barbat din Scotia a cunoscut o romanca, prin intermediul Internetului. Femeia l-a facut sa se indragosteasca de ea si sa-si semneze testamentul, in care i-a lasat intreaga avere. Romanca, mai tanara cu 23 de ani, l-a facut sa se indragosteasca de ea pe internet. Scotianul, in varsta de 53 de ani, a crezut ca si-a gasit jumatatea. Cei doi au comunicat online timp de sase luni, indragostitul oferindu-i iubitei din Bacau mai multe sume de bani, aproximativ 15.000 de lire sterline.
Pana la urma, scotianul si moldoveanca din Bacau s-au intalnit in Sibiu. Ea a venit insotita de un barbat, despre care a spus ca este fratele ei. In realitate, barbatul era sotul sau. Scotianul a plecat apoi in tara lui, dar i-a trecut femeii averea pe numele ei, constand intr-o casa, o masina si 20.000 de lire sterline intr-un cont.

Citeste si O romanca a fost impuscata in Italia de seful ei

Abia apoi a aflat ca fusese inselat de tanara din Bacau si ca femeia este maritata. El a depus plangere la Politie, in Romania, pe numele femeii si al sotului ei. Femeia este cercetata acum pentru inselaciune, iar sotul ei, pentru complicitate la inselaciune, potrivit romaniatv.net.

Adauga un comentariu