News Flash:

Scrimerii domina topul realizat de DSJ

15 Decembrie 2006
1638 Vizualizari | 1 Comentarii
Iulian Bituca
• Directia pentru Sport a Judetului Iasi a intocmit clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului • La probele olimpice, topul este dominat de tiristul Vlad Sacaleanu, dar pe primele 10 pozitii in clasament au urcat nu mai putin de 5 sabreri • La disciplinele neolimpice, pe prima treapta a podiumului a urcat dublul campion mondial la culturism, Petru Ciorba


Dupa un an de munca, la finalul caruia au obtinut mai multe sau mai putine rezultate, sportivii ieseni vor fi premiati in cadrul unei manifestari care se anunta spectaculoasa sub egida Gala sportului iesean. Festivitatea de premiere a celor mai buni 10 sportivi la categoriile olimpice si neolimpice va fi oficiata de Ion Bucu, directorul Directiei pentru Sport a Judetului Iasi, organismul care a si intocmit ierarhia finala pe cele doua ramuri sportive si va fi programata pe data de 20 decembrie, de la ora 16.00. Aceasta ierarhie a fost intocmita in baza rezultatelor obtinute de catre sportivii cluburilor din Iasi, in conformitate cu metodologia elaborata de Agentia Nationala pentru Sport (ANS).

Gala de premiere a celor mai buni sportivi din judetul Iasi va fi gazduita si in acest an de Sala Polivalenta. La probele olimpice, topul este dominat de tiristul Vlad Sacaleanu, dar pe primele 10 pozitii in clasament au urcat nu mai putin de 5 sabreri pregatiti la Clubul Sportiv Municipal de antrenorul emerit, Iulian Bituca. Pe a doua treapta a podiumului a urcat Adina Cocieru, de la CS Scorpions - CS Nicolina, pugilista pregatita de Mihai Constantin. Primul dintre scrimerii lui Bituca este Tiberiu Dolniceanu, in timp ce intre primii zece sportivi ai judetului s-au mai clasat Elena Munteanu (locul 6), Cosmin Hinceanu (7), Ciprian Costin (8) si Iasmina Baban (9). Inaintea sabrerilor pregatiti de Iulian Bituca si Ioan Tardea, pe locul 4 s-a clasat Andreea Radu, atleta cu dubla legitimare la CS Politehnica Iasi - Liceul cu Program Sportiv, pregatita de antrenoarea Viorica Ursanu, iar pe locul 5 s-a clasat gimnasta Andreea Stefanescu, de la CS Anghel Saligny, pregatita de antrenorii Catalina Radu si Constantin Radu. In fine, topul celor mai buni 10 sportivi, la probele olimpice este inchis de atletul Stefan Vasilache, dublu legitimat la CS Politehnica - Steaua Bucuresti si pregatit de antrenorul Gheorghe Popescu. In acest clasament au mai punctat: Elisabeta Fron (judo), Ovidiu Tudor (tenis de masa), Irina Dorneanu (canotaj), Traian Lupu (box), Mihaela Andrioaie (judo), Georgiana Ungurianu (scrima) si Florina Rusu (atletism). La disciplinele neolimpice, pe prima treapta a podiumului a urcat dublul campion mondial la culturism, Petru Ciorba, de la CS CFR Iasi, urmat de Sorin Miron (taekwon-do ITF), de la CS Gwang Gae Iasi. In fine, pe a treia treapta a podiumului s-a clasat Geluta Ciobotaru (vovinam viet vo dao), iar pe locul patru a terminat anul Adrian Teleman. Pe urmatoarele locuri s-au clasat sportivii: Iozefina Paulet (sah), Ionut Cristian Haldan (radioamatorism), Andreea Ungureanu (taekwon-do ITF), Ionela Trofin (radioamatorism), Ciprian Asiminei (vovinam), Andrei Bidirliu (radioamatorism), Adina Cocieru (kick-boxing), Adelina Roxana Astefani si Mihai Costache (ambii radioamatorism).


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Patrick Levet  | #3943
English
Dear Sir,
First of all, I would like to appologies for not writting in Romanian.
After reading different articles about sports awardings in Iasi, I am quite disapointed: how come athletes like Geluta Ciobotaru (vovinam viet vo dao) quite a good athlete, have been awarded when he did not have any gold medal in the European Chanmpionship 2006 ? And what is my surprise when my wife, Danka Abramiuc (vovinam viet vo dao), 3 times European Champion 2006, Bronze medal in the World Championship 2005, and European Champion 2004 and 2 Silver medals has not even been named ???

Well, if we are talking about prizes in money, the problems changes a lot... But why not WRITTING and INFORMING the truth about the real BEST champion in Vovinam Viet Vo Dao ever in Romania ??? Isn`t that the point of this awarding ?

Danka Abramiuc is the best champion in Vovinam Viet Vo Dao that Romania ever had !
May be the national technical director Florin Macovei (that I placed to this position in 1999) has put our personal problems before the sake of sports. I have to say that it is not fair.
You can look at the results at:
http://www.vovinamvietvodao.it
http://www.vietvodao.net
http://www.vovinam-vietvodao.net
Yours sincerely,
Patrick Levet
Introductor of Vovinam Viet Vo Dao in Romania
Former director of the INtercontinental Vovinam Viet Vo Dao Federation (1996-2001)
Director of the Vovinam World Expansion Office
Personal coach of Danka Abramiuc
e-mail: master_levet@hotmail.com

You can have a look at the web site of the championship for your information
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013571 (s)