Bursa Barfelor

Scrisoare deschisa a babelor barfitoare catre domn’ primar

Publicat: 17 feb. 2010
1

Daca tot am ajuns la domn’ bremare Gigi Ciqita, babele barfitoare vor sa-i adreseze o solicitare personala destoinicului conducator.

Domnu’ primar,

Subsemnatele babe barfitoare va roaga frumos sa vorbiti cu cei trei politisti comunitari care va pazesc viloanta non-stop ca ar fi frumos din partea lor sa raspunda la salut, mai ales unor femei batrane si votante consecvente, cum suntem noi. Chiar daca politistii comunitari sunt platiti din banii nostri si va pazesc pe dumneavoastra, tot ar trebui sa ne raspunda la salut. Chiar daca de ceva luni de zile au schimbat masinile, noi ne-am prins ca tot ei sunt. Sa stiti ca el mai harnic e finul lui Cordila… Are un spor la integrame! Acuma, ca sa-i scuzati, domn’ primar, nu cumva sa spuneti ca nu au raspuns la salut din cauza ca au inghetat in masini, pentru ca, dupa cum au vazut babele barfitoare, unu’ inca mai misca. Speram ca rugamintea noastra sa nu va fi deranjat prea tare, pentru ca in ultima vreme am observat ca sunteti atat de ocupat cu Pesedeul, incat nu mai aveti timp sa va ocupati nici macar de gropile din oras.
Va multumim,
Ale dumneavoastra Babele barfitoare.

P.S. Si va mai rugam ceva domn’ primar. Alti tarani, tot de la comunitara, se plimba noaptea pe Independentei, cu masina, fix pe mijlocul strazii, intre sensurile de mers. Loganul de servit nu e masina de spart in figuri cu 20 la ora, ca nu sunt taranoii aia smecherii negri din Bronx, cum am vazut in filme.

Comentarii
  • yo sant un comunitar oh ya /is fatat intrun hambar oh ya /mis taranoi sclifosit oyee/siam venit dela prasit ooya/si is tare fericit ya ya/ cu masina io ma plimb ahaa/ „ass”ul mare stiu sal ling..aha

  • pentru cine nu stie… cu TOTII muncim astfel incat babele barfitoare sa ia PENSIA….chiar si bugetarii…sau in cazul fericit in care babele barfitoare nu sunt pesionare :D, atunci, sa mai lase barfa si sa munceasca mai mult, poate vor fi si bugetarii platiti mai bine si implicit stimulati ca sa munceasca mai mult. :))

Adauga un comentariu