Diverse

Scrisoarea care te va lasa fara cuvinte. Ce a putut sa scrie o femeie pe Facebook dupa experienta socanta de la supermarket!

Publicat: 20 sept. 2016

Emma, o tanara mamica din Anglia, a mers intr-o zi la cumparaturi intr-un magazin din Norfolk. Dupa ce si-a pus toate lucrurile in cos, s-a indreptat spre casele de marcat. A vazut ca una e libera, asa ca si-a pus cumparaturile pe banza rulana.
emma

Casierul a salutat-o frumos si a inceput sa-i scaneze cumparaturile, pe masura ce ea isi golea cosul. La un moment dat insa a ramas uimita de gesturile barbatului. Rob, pe numele lui, i-a numarat cumparaturile de mai multe ori, a calculat si recalculat suma totala, iar abia apoi i-a spus cat are de achitat. Atunci, Emma si-a dat seama ca el sufera de o forma de autism.

Cand s-a intors acasa, a scris o postare pe Facebook despre experienta ei la acel magazin si i-a incurajat pe toti sa fie rabdatori cand il vor intalni pe Rob sau cand vor intra in contact cu orice alta persoana cu autism.
be kind

„Vreau sa va spun despre experienta mea la magazinul dumneavoastra, de azi. Am asteptat pana mi-am umplut cosul, apoi am mers la casa de marcat si am pus cumparaturile pe banda rulanta. Aveam foarte multe. La un moment dat, i-am cerut casierului 5 plase. Mi le-a dat dupa ce le-a numarat individual, de doua ori chiar. Baiatul nu vorbea cu mine, aproape ca mi-a strivit painea atunci cand a scanat-o, dar am avut rabdare.
Cand i-am dat banii, mi i-a numarat de doua ori. Atunci mi-am dat seama. Si l-am intrebat despre jobul lui. A zis ca e recunoscator pentru sansa oferita, cu atat mai mult cu cat sunt persoane sanatoase fara loc de munca.
Stiti, baiatul meu are 12 ani si sufera de sindromul Asperger, ceva asemanator cu autismul. Fiti, va rog, rabdatori cu acesti oameni. Nu e vina lor ca s-au nascut asa.”loading...

Adauga un comentariu