Din lumea filmului

Scrisoarea emotionanta lasata de Edith Gonzalez fiicei sale inainte de a se stinge din viata

Publicat: 18 iun. 2019
3

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la varsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. Inainte de a trece in nefiinta, actrita de telenovele i-a scris o scrisoare emotionanta fiicei sale, Constanza, in varsta de 14 ani. 

Edith Gonzalez, constienta fiind ca moartea se apropie, dar mai ales anticipand durerea cumplita cu care se va confrunta micuta sa, i-a scris acesteia o scrisoare care avea sa-i fie inmanata dupa inmormantarea sa. Regretata actrita isi exprima bucuria de a-i fi fost mama si o incurajeaza pe drumul vietii, subliniind faptul ca micuta are o personalitate puternica care o va ajuta sa razbeasca prin viata si sa-si faca un nume, in pofida faimei pe care Edith i-a lasat-o mostenire: „Intr-o zi ti-au anuntat venirea pe lume, transformandu-mi corpul. Am simtit cum ai crescut. Ai venit puternica, delicata, asteptata si frumoasa. M-ai facut mama. Te-am tinut in brate si m-am gandit, fara sa realizez profunzimea a ceea ce inseamna sa fii mama, ca te voi putea modela. 

Insa, incet-incet, m-ai invatat ca parintii nu pot decat sa spere a fi ghizi pentru copiii lor, in marea imensa care este viata. Nu, iubito, viata nu este grea, ci mai degraba nerusinat de frumoasa. Tu esti foarte determinata, desteapta si generoasa. Sunt atat de mandra de tine, atat de mandra sa te vad construindu-te ca o persoana frumoasa, puternica, vesela si corecta. Constanza, esti fetita mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, si totusi, fara dubii, esti propria ta persoana. Esti o copila frumoasa. Pot doar sa iti multumesc ca mi-ai permis sa iti fiu mama si sa inteleg, privindu-te, miracolul vietii. Pana la urma, suntem praf de stele. Te iubesc, micuto!“. – i-a scris Edith Gonzalez fiicei sale. 

Edith Gonzalez a fost diagnosticata in 2016 cu cancer ovarian in faza terminala, insa nu s-a dat batuta, ci a luptat cu toata puterea pentru a invinge cumplita boala care o condamna la moarte. Si, iata ca, in ciuda tuturor eforturilor, a operatiei de histerectomie si sedintelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a invins-o in cele din urma. 
 

Adauga un comentariu