National

Scrisoarea lui Ponta pentru Basescu: „Va rog sa … „

Publicat: 05 dec. 2013

Prim-ministrul Victor Ponta i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii cere promulgarea Legii nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului.

„Avand in vedere decizia nr. 471, din 14 noiembrie 2013 a Curtii Constitutionale, publicata ieri (miercuri – n.red.), cu privire la obiectia de neconstitutionalitate a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului, prin care se resping obiectiile de neconstitutionalitate pe care le-ati formulat, va rog sa promulgati cu celeritate legea, pentru a intra cat mai rapid in vigoare”, noteaza Victor Ponta, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.loading...

Comentarii
  • DOMNU PONTA NICI NU MERITATI SA SE ZICA ASA DA IN FINE CHIORULE PLAGIATORULUI ONOREAZANE SI DA_TI DEMISIA DUTE SI IL MAI LINGE IN ***** PE NASTASE PE ILIESCU NU MAI MURITI ODATA? OARE DE CE VA TINE DUMNEZEU ASA DE MULT PE PAMANT? PROSTI SA FITI SA MAI ALEGETI USL :)) IN LOC SA FACI CEVA BUN PENTRU TARA NUMAI RAU FACI DAR TOATE ASTEA SE VOR INTOARCE…mai devreme sau mai tarziu! MAI MARESTE TAXE MAI ADAUGA ADO SI PE MA TA FA DE TOATE CA APOI OM AVEA GRIJA FARA MILA DE TINE!

Adauga un comentariu