Sport

Se alege praful de Rapid! Jucatorii nu se mai antreneaza, antrenorul a demisionat

Publicat: 15 iul. 2016
1

Rapid asteapta ziua de 20 iulie, pentru a afla daca va putea participa în viitoarea editie a Ligii 1, dar situatia de la gruparea visinie este una dezastruoasa în acest moment. Fotbalistii care se afla în acest moment în lotul echipei de lânga Podul Grant nu s-au mai antrenat de joia trecuta, deci de mai bine de o saptamâna! Valerii Moraru, finantatorul echipei, i-a anuntat pe cei de la echipa ca abia duminica îsi pot relua pregatirile, deci înca trei zile libere. Informatiile au fost anuntate în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.
În fata unui astfel de tablou sumbru, Dan Alexa a capotat si a plecat la Timisoara, nu înainte de a le transmite unor apropiati ca va renunta definitiv si nu se va mai întoarce la echipa.

Cu o saptamâna înainte de startul oficial al sezonului 2016-2017 din Liga 1, Rapid nu mai are nici unde sa se antreneze. La baza ProRapid, apa si curentul sunt oprite iar un apropiat al lui George Copos, cel care are baza concesionata, a închis cladirea din cauza datoriilor mari la utilitati.

Singurul optimist în toata aceasta ecuatie este Valerii Moraru, care a spus ca Rapid va începe sezonul din primul esalon, daca va obtine suspendarea falimentului, cu jucatori pe care-i va aduce de la Chisinau.

„Am avut oferte din Liga 1 si chiar ceva concret, dar m-am gândit ca daca plec nu dau niciun fel de exemplu. Am zis ca daca semnez, din afara se va observa ca nu este chiar asa o situatie neagra la Rapid. Rapid e special, te legi sufleteste, sase luni n-am luat niciun salariu, orice om se gândea în mod normal sa plece, mai ales dupa promovare. Cu toti cei care vin la antrenamente ne-am cam înteles, dar mai trebuie sa fie de acord si lichidatorul. Am avut 17 jucatori la antrenament, la un moment dat se vorbea de play-off, dar cu acest lot ne vom bate la retrogradare. Nu mai stiu daca putem tine jucatorii cu care am început pregatirea, pentru ca am întrerupt antrenamentele. Dar, cu ce avem acum, eu nu ma prezint în Liga 1, pentru ca nu vreau sa iau 7-8 goluri în fiecare meci”, a spus Alexa la Digi Sport, în urma cu câteva zile.

 

Adauga un comentariu