Magazin

Se anunta un maraton de surprize la ”Neatza cu Razvan si Dani”. Iata ce se va intampla in platou, luni 11 februarie

Publicat: 08 feb. 2019

Razvan si Dani le-au pregatit o surpriza de proportii telespectatorilor pentru luni, 11 februarie.

Luni, 11 februarie, Neatza cu Razvan si Dani, cel mai indragit matinal din Romania, aniverseaza 11 ani de emisie live la Antena 1. Sarbatoarea va incepe in platou inca de la prima ora a diminetii, iar Dani si Razvan, alaturi de gasca lor, sunt pregatiti sa dea desteptarea telespectatorilor intr-un mod memorabil.

Se anunta un maraton de surprize, voie buna, momente care vor face deliciul telespectatorilor, completat de o lista de invitati speciali, care vor intra in atmosfera de petrecere alaturi de cei mai iubiti matinali. Pepe, Fly Project, Dorian Popa, Lidia Buble, Randy, Nicole Cherry, Matteo si Maria Carneci se vor alatura spectacolului din familia Neatza, la ceas aniversar.

Flavia de la ''Neatza cu Razvan si Dani'' a ales nasa copilului. Nici nu iti vine sa crezi cine este

„Pe 11 vom sarbatori alaturi de oameni cu care ne stim chiar din primul an de Neatza, ei ne vor fi alaturi in platou. Am descoperit in timp ca exista proiecte muzicale care si-au inceput fix in acelasi timp cu noi activitatea. Pentru ei avem pregatite niste jocuri ce au legatura chiar cu emisiunea, cu istoria emisiunii, referitoare la lucrurile memorabile intamplate in platou. Toate jocurile vor lua forma unui test de cultura generala, doar ca o "cultura Neatza". ", a declarat Dani Otil.

La randul sau, Razvan Simion marturiseste ca in spatele acestei productii care aduce zambetul pe buze telespectorilor in fieare dimineata sta foarte multa munca, insa satisfactiile sunt pe masura: „Pana la o cifra anume te bucuri de o aniversare, insa de cand am trecut de borna de 10 ani, parca in fiecare an ne este tot mai greu sa credem ca de 11 ani, in fiecare zi, reusim sa facem lucruri frumoase impreuna si sa ne bucuram unii de ceilalti.".loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit