Eveniment-Social

Se cauta bani pentru transferarea Lacramioarei Alexescu

Publicat: 17 ian. 2001

•Pentru ca Otelul Galati sa cedeze handbalista, clubul iesean trebuie sa achite suma de 2.000 de dolari

Victoria obtinuta de handbalistele iesene la Cluj in etapa a doua a Ligii Nationale feminine, scor 24-22, a reaprins sperantele in jurul echipei. In aceste zile, conducerea clubului departamental iesean cauta bani pentru transferarea Lacramioarei Alexescu, pentru acest lucru mai fiind nevoie de 1.000 de dolari.

 „Avem o mie de dolari, dar ne mai trebuie inca pe atata, cu toate ca am platit deja 2,5 milioane de lei pentru transferul sau”, a spus presedintele Clubului Sportiv Municipal, Adrian Poeana.

 „Din cate stiu, cel ce se ocupa de transferul jucatoarei la echipa noastra are de primit de la CFR o suma mare de bani, iar pana nu o recupereaza stam pe loc. Cert este ca, daca noi vom trimite 2.000 de dolari in cel mai scurt timp la Galati, Alexescu va fi a noastra”, a adaugat Poeana.

Pentru ca meciul de la Cluj a trecut, toate gandurile se indreapta spre disputa de sambata, gazduita de Sala Polivalenta, in care CFR – CSM Iasi XXI primeste vizita celor de la „U” Remin Deva, oaspetele iesencelor fiind prezente etapa trecuta la Cluj pentru a le urmari pe elevele lui Veniamin Lupan la lucru. Ingrijorarea cea mare, pe langa faptul ca lotul este inca subtire, priveste situatia financiara, CSM neavand pana ieri banii necesari pentru a organiza meciul in cele mai bune conditii. Daca Romeo Olteanu, directorul SC Iasi XXI, a dat conducerii clubului un raspuns negativ in ceea ce priveste un posibil sprijin financiar, acelasi rezultat l-a avut si interventia la AS CFR, motivele fiind de aceasta data paluzibile. In urma cu cateva zile, doi angajati ai Regionalei CFR Iasi au decedat, conducerea fiind ocupata cu cele necesare inmormantarii. Astfel, se pare ca un blestem s-a abatut in ultimele saptamani asupra regionalei iesene, decesul presedintelui AS CFR, Ionel Todi, fiind urmat de cel al sotiei directorului Genu Apostol, precum si al celor doi angajati.

„Am fost la Genu Apostol sa vad daca ne poate ajuta cu bani pentru meciul de sambata, dar se pare ca intra din inmormantare in inmormantare”, a precizat presedintele Adrian Poeana. Intorcandu-ne la situatia echipei, primul om in CSM a afisat un optimism debordant in ceea ce priveste sansele de supravietuire, cu toate ca stagiunea este abia la inceput. „Deja, ERA Baia Mare si RAT Antilopa Bucuresti au cate doua infrangeri, iar urmatoarele partide sunt destul de dificile si nu vad cum ar putea obtine victorii. Noi avem patru puncte dupa doua etape, iar daca batem sambata facem sapte”, a calculat Poeana. Echipa antrenata de Veniamin Lupan ocupa in prezent locul 5 cu 4 puncte, la egalitate cu Otelul Galati. Primele trei pozitii sunt ocupate de Hidrotehnica Constanta, Oltchim Rm. Valcea si Rapid Bucuresti, toate acumuland maximum de puncte, sase. Pe ultimele trei pozitii se situeaza ERA Baia Mare, „U” Ursus Cluj si RAT Antilopa Bucuresti, cele trei grupari fiind invinse in primele doua runde.loading...

Adauga un comentariu