Local

Se cauta lideri in Justitie si la Iasi!

Publicat: 06 oct. 2019
1

Reprezentantii Fundatiei "Konrad Adenauer" au dat recent publicitatii un anunt privind programul "Lideri pentru justitie 2020".

Este vorba despre un program deschis tinerilor juristi, între 22 si 35 de ani, aflati în primii cinci ani de cariera (judecatori, procurori, grefieri, avocati, consilieri juridici, notari publici, mediatori, executori judecatoresti, juristi în ONG-uri/companii, asistenti universitari, ofiteri de Politie cu studii în Drept etc.), masteranzilor, precum si studentilor la drept aflati în ultimul an de studiu.

"«Lideri pentru Justitie» pune accent pe deprinderea abilitatilor si dezvoltarea potentialului de leadership, o mai buna întelegere a profesiilor juridice si a sistemului de Justitie în ansamblul sau, dar si pe identificarea si implementarea unor solutii concrete pentru probleme punctuale din mediul profesional. Daca vrei sa te dezvolti si sa te implici activ în schimbarea în bine a sistemului de Justitie si a societatii în ansamblul ei, trimite-ne candidatura ta – CV, scrisoare de motivatie si eseu pâna pe data de 20 octombrie 2019 si alatura-te comunitatii noastre, de 190 de tineri din toate profesiile juridice din România! Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lideri", au precizat organizatorii.

Vezi si: EXCLUSIV! Denunt spectaculos la Ministerul Justitiei! Exista o structura de informatii ILEGALA – DOCUMENT

Conform acestora, "Lideri pentru Justitie" este implementat din 2010 de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei "Konrad Adenauer" si este singurul program de leadership dedicat unei categorii profesionale din România.

"Lideri pentru Justitie 2020" presupune sase sesiuni de training si o întâlnire nationala a comunitatii, toate dedicate dezvoltarii abilitatilor de lider, respectiv viziune si creativitate, cum sa lucrezi în echipa si sa conduci o echipa, abilitati de comunicare, managementul schimbarii si arta de a lua cele mai bune decizii, managementul proiectelor si ce mai trebuie sa stii pentru a deveni un bun lider.

De asemenea, acest program presupune o vizita de studiu la Berlin, implementarea unor proiecte de grup, intâlniri cu decidenti si profesionisti cu o activitate remarcabila în Justitie etc.

Adauga un comentariu